Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Travelbird Last Minutes

TIP 1 Hoe kan je de beste vakantiedeals boeken? Via onderstaande link krijg je altijd de beste deals voor citytrips, strandvakanties, all-inclusive vakanties, fietsvakanties, verre reizen,… alles is mogelijk!

Travelbird.be

TIP 2 Ben jij niet het type dat maanden op voorhand een vakantie vastlegt? Elke dag zijn er 6 unieke reisaanbiedingen, van een weekendje aan zee tot een zalige zonvakantie.

Geen idee waar je dit keer heen wil gaan? Laat je inspireren door één van de 6 dagelijkse topaanbiedingen. Alle aanbiedingen van dit reisagentschap zijn nauwkeurig geselecteerd. Zit er vandaag niets bij naar je zin? Kijk dan morgen maar eens opnieuw.

Naast de 6 dagelijkse aanbiedingen is er ook een vast aanbod aan zonvakanties en citytrips en ook een mooie selectie weekendjes weg.

Het aanbod is beperkter dan bij andere touroperators omdat te veel keuze voor stress zorg. Kwaliteit boven kwantiteit! Hotels worden bovendien regelmatig gecontroleerd want enkel het beste is goed genoeg. Daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn. Kies uit 10 reizen in plaats van 36 pagina’s met aanbiedingen te bekijken.

Zin om een vakantiedeal te proberen? Weekendje weg, stedentrip of rondreis? Ontdek onze favoriete vakanties! Dat kan snel en eenvoudig want op 2 minuten heb je een reis geboekt! Kies voor een heerlijke rondreis in Italië of boek een weekendje in de Champagnestreek. Wedden dat je er volgende keer weer voor kiest?

Waarom is Travelbird zo goedkoop?

Wat dacht je van een rondreis in Lapland of een overnachting in een Frans kasteel? Omdat je zin hebt in iets speciaals! Of omdat je verrast wil worden door de aanbieding van de dag! Zo kom je op plaatsen waar je eigenlijk helemaal niet aan dacht.

Wie wil boeken selecteert een aanbieding, en ziet naast een duidelijke omschrijving van het aanbod ook enkele tips en praktische informatie. Helemaal onderaan staat een kalender waar je de nog beschikbare data ziet. Afhankelijk van de periode die je kiest wordt de prijs goedkoper of duurder. Zo zijn er op bepaalde data weekendjes Valencia te boeken voor €150, inclusief vlucht! Selecteren en boeken maar!

De vakantiedeals zijn super interessant!

Zin om meteen te vertrekken? De aanbiedingen doen iedereen zin krijgen in avontuur! Ontdek originele bestemmingen zoals Chalkidiki in Griekenland of ga wellnessen in de Dolomieten.

Het aanbod is beperkt maar wel enorm kwalitatief. Teveel aanbiedingen zorgen immers voor keuzestress. Heb je echt 16 pagina’s aanbiedingen nodig om een keuze te maken? Ik dacht het niet. Die week Tenerife is écht wel ok hoor! Het hotel is top en de prijzen zijn transparent. Wat wil je nog meer? De zon wacht op je!

Jouw ideale reis zonder stress en gedoe!

Elke dag zijn er 6 unieke reisaanbiedingen, van een weekendje aan zee tot een zalige zonvakantie. Daarnaast kan je op de website ook terecht voor citytrips, vliegvakanties, rondreizen, daguitstappen, fietsvakanties, autovakanties, wandelvakanties, vakanties met de hond, sauna, weekendje weg naar zee of de Ardennen, luxevakanties, zonvakanties, fly and drive, verre reizen, all inclusive,…

De voordelen?

Kort samengevat:

  • Elke dag 6 inspirerende reisaanbiedingen
  • Unieke bestemmingen
  • Authenticiteit
  • Zonvakanties, weekends & citytrips
  • De beste deals met zéér scherpe prijzen
  • Betrouwbare reispartner

Een absolute aanrader om je vakantie te boeken!

De reisaanbiedingen worden heel zorgvuldig geselecteerd door een topteam van reisspecialisten, de hipsters op de reizenmarkt zeg maar! Dankzij Travelbird verblijf je in originele hotels, en niet in het zoveelste volgepakte Costa del Sol hotel.

Daarnaast betaal je je niet blauw voor een tot in de puntjes verzorgde reis. Ga snel kijken en je begrijpt meteen wat we bedoelen! En ja, boek dat weekendje Ardennen dan ook maar ineens 🙂