Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Eliza was here Last Minutes

TIP 1 Hoe kan je goedkoop een vakantie boeken? Via onderstaande link bekijk je meteen de beste aanbiedingen vanaf Zaventem. Een reispakket bestaat altijd uit een vlucht, verblijf en huurwagen!

Elizawashere.be

TIP 2 Op zoek naar unieke vakantieadresjes in Zuid-Europa aan de Middellandse Zee?  Originele accomodaties, sfeervolle boutiquehotels en gezellige appartementen rondom een mooi zwembad boek je hier! Kies voor een finca op Ibiza, in Andalusië of op Tenerife of verblijf in een appartement op de groene heuvels van een Grieks Eiland.

Elizawashere

Ben je op zoek naar een authentieke vakantie? Heb je dit keer eens geen zin in drukke badplaatsen met mega hotelketens, maar wil je toch dat je reis tot in de puntjes verzorgd is? Dat kunnen wij ons maar al te goed voorstellen. We proberen je op deze website een overzicht te geven van de belangrijkste reisspecialisten met het hele jaar door interessante last minutes. Niet iedereen is op zoek naar een pakketreis in een hotel met meer dan 500 kamers. Soms wil je gewoon eens weg zijn en met hartelust van het authentieke leven proeven. Dat is perfect mogelijk, en dit aan een sterke prijs. Eliza begon jaren geleden al met het aanbieden van dit soort reizen. Elk hotel en elke bed & breakfast werd persoonlijk bezocht en goedgekeurd. En dat doet Eliza nog steeds, heel regelmatig worden de aangeboden accomodaties bezocht. De bevindingen en ervaringen lees je bij iedere hotelomschrijving. Zoals ze zelf zegt: “waar iedereen rechts afslaat, sla ik links af”, en zo kom je inderdaad tot unieke reisbestemmingen!

Waarom je voor Elizawashere moet kiezen

Omdat je het beu bent om samen met de rest van de wereld op vakantie te gaan? Omdat je drukte wil vermijden? Omdat je eens van het échte locale leven wil proeven? Redenen genoeg! En jawel, dit alles met de nodige luxe en alle comfort. De prijs? Daar ga je van versteld staan! Zelfs mét huurauto inbegrepen zijn de reizen niet duurder dan die van de andere grote reizenspecialisten. EWH springt er wat tussen uit door een heel ander aanbod van accomodaties aan te bieden. Hotels die je nog niet kende op vaak pareltjes van locaties. Het hele jaar door kan je bovendien snuffelen tussen de heel erg interessante promoties. Wie bijvoorbeeld op zoek is naar een specifieke reis, zoals een huwelijksreis of een leuke trip met kinderen vindt een uitgebreide keuze.

De last minutes zijn superinteressant

Zoals we reeds hebben aangegeven zijn de promoties heel sterk! En neen, dit zijn geen twijfelachtige hotels maar zelfs 4 – en 5 sterren hotels. Hoe komt het dat er aan zo’n lage prijs geboekt kan worden? Omdat de hotels kleinschalig zijn, en meestal vlak naast de toeristische plaatsen gelegen zijn of bijvoorbeeld op 5km van het strand ipv first line. Met de aangeboden huurauto ben je wel snel tussen de drukte en bij alle winkels.

De verschillende hotels, b&b’s en andere accomodaties liggen verspreid over Zuid-Europa: Cyprus, Spanje, Portugal, Italië, Griekenland, Malta, Kroatië en Turkije. Daarbij horen ook de populaire eilanden zoals Tenerife, Lanzarote, Mallorca, Madeira, Rhodos, Kreta, etc. … . Leek die finca op Ibiza altijd onbetaalbaar? Zelfs een prachtige kamer of een appartement op een riant wijndomein in Italië of Andalusië behoren tot de mogelijkheden.

bestemmingen elizawashere

De voordelen van een vakantie met Elizawashere.be?

  • Authenticiteit
  • Unieke locaties
  • Sterke prijzen
  • Kosteloos annuleren in bepaalde gevallen
  • Pakketreis of alleen logies
  • Officieel erkende touroperator
  • Ervaringen van reizigers worden gedeeld

ervaringen-elizawashere

Unieke zonvakanties aan de Middellandse zee inclusief huurauto!

Ben je nog niet overtuigd? Lees dan de verschillende reiservaringen bij de hotels en b&b’s. Er is altijd een zwembad aanwezig, of de zee is vlakbij. Op de website ontdek je iedere keer weer nieuwe bestemmingen, speciale pareltjes en superinteressante promoties. Probeer eens iets nieuws, met alle comfort en zekerheid en boek een vakantie met deze reizenspecialist! Beleef een unieke kleinschalige vakantie en één ding is zeker: na deze vakantie kom je helemaal uitgerust en zen terug thuis.

elizawashere