Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Travelbird New York


Een citytrip naar New York is slapen, eten, drinken, winkelen en the city that never sleeps ontdekken. Ga voor hip en trendy en boek bij Travelbird een stedentrip naar New York.

Deze stad is de laatste jaren erg geliefd bij veel mensen voor zowel een korter als een langer bezoek. New York is de wereldstad die nooit slaapt en waar zoveel te zien en te beleven is dat je vooraf een selectie moet maken van de highlights die je wil bezichtigen. Van bijzondere musea, megashops tot parken, designrestaurants en prachtige gebouwen en bruggen. Blijf zeker niet te kort in deze stad, want anders heb je te weinig tijd om alles te bekijken.

Fiets door Central Park, shop op Fifth Avenue of bezoek het Empire State Building! Het zal je het misschien niet direct verwachten maar New York behoort tot de populairste citytrips volgens De Standaard.

Wat is er hot in New York?

De enorme skyline van Manhattan maakt al heel veel indruk als je hier aankomt en dan is er natuurlijk nog veel meer te zien zoals de Empire State Building en de Statue of Liberty, het symbool van de vrijheid,  in de  New York Bay. Wat je zeker ook moet doen is een bezoek brengen aan Central Park, gewoon lekker even rondslenteren en kijken naar de skaters, joggers of fietsers die voorbij komen. Vanaf het wereldberoemde Rockefeller Center neem je de lift en bovenin geniet je vervolgens van een fantastisch uitzicht over de stad New York en omgeving.

Extra tips voor een citytrip in New York

Naast bovengenoemde highlights zijn er nog veel meer bezienswaardigheden zoals St. Patricks Cathedral, Ground Zero en de Brooklyn Bridge. Deze ruim 2 kilometer lange hangbrug over de East River, verbindt de wijken Manhattan en Brooklyn met elkaar. ’s Avonds is deze brug, die je te voet , per fiets of per auto kunt oversteken, prachtig verlicht. Op zoek naar een goedkope en unieke citytrip in New York City? Ontdek, bekijk, beleef en ervaar het allemaal zelf tijdens een bezoek aan deze bruisende stad en boek snel een reis via Travelbird naar New York voor een onvergetelijke ervaring.

Travelbird