Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Travelbird Citytrips

Steeds vaker kiezen mensen voor een citytrip, een korte vakantie of een heerlijk lang weekend in een (onbekende) stad. Omdat een citytrip niet veel geld hoeft te kosten, is het een ideale vakantie.

Zo kan je gebruik maken van lastminute aanbiedingen of juist op tijd boeken en daardoor besparen met vroegboekkortingen. Ook kan je ervoor kiezen alleen de reis te boeken zoals trein, auto of vliegtuig of je boekt een uitgebreide citytrip inclusief overnachting in een hotel en rondleidingen door de stad. Kijk waar jouw voorkeur naar uit gaat en ga voor uitgebreid of lowbudget. Van New York tot Boedapest en van Oslo tot Lissabon: jouw ideale citytrip vind je bij TravelBird! Elke dag zijn er nieuwe aanbiedingen beschikbaar.

Een citytrip is de ideale korte vakantie

Tijdens een citytrip zie je niet alleen de highlights van de stad zoals imposante gebouwen, prachtige kerken en musea, maar meng je je ook tussen de lokale bevolking. Je proeft niet alleen de sfeer, maar geniet ook van de heerlijkste culinaire gerechten in lokale restaurants. Overnachten doe je vervolgens in een van de uitstekende en sfeervolle hotels die overal te vinden zijn en de volgende dag ga je weer verder op ontdekkingstocht door de stad, want er valt nog veel meer te ontdekken.

Citytrip bestemmingen Travelbird

Voor veel mensen is het nu de moment om goedkoop een citytrip te boeken. Maar hoe kies je nu de perfecte bestemming voor je volgende citytrip? Je komt dan vrijwel automatisch uit bij populaire bestemmingen maar er zijn ook genoeg leuke alternatieven. Hebben Barcelona, Londen of Parijs geen geheimen meer voor jou? Dan is het tijd om andere steden te verkennen. Laat je inspireren door de citytrip tips van Travelbird… waar je ook naartoe gaat, overal valt iets te beleven; Ga op zoek naar een leuke aanbieding en boek snel een citytrip naar een bekende of minder bekende Europese stad!

Dit zijn de 35 mooiste citytrips in Europa…

Amsterdam Antwerpen Barcelona Berlijn Boedapest Brugge Dublin Hamburg Keulen Kopenhagen Krakau Leuven Lille Lissabon Londen Lyon Maastricht Madrid Marrakech Marseille Milaan New York Nice Oslo Parijs Porto Praag Reykjavik Riga Rome Salzburg Sevilla Sint-Petersburg Stockholm Valencia Venetië Warschau Wenen

Goedkope citytrips naar alle grote steden

Ben jij ook op zoek naar een bijzondere stedentrip? Ontdek de mooiste, modernste en meest bijzondere topbestemmingen van de wereld. Van bruisende steden in Europa zoals Boedapest, Berlijn of Parijs met boeiende musea en oude gebouwen tot grote metropolen als New York of Chicago met hun imposante wolkenkrabbers. Of misschien staan Moskou of Toronto wel hoog op uw verlanglijstje. Waar gaat je naartoe? De keuze is aan u. Boek eenvoudig en snel een citytrip via Travelbird en kijk je ogen uit!

Travelbird