Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Travelbird Efteling


Bekijk, droom en fantaseer tijdens een heerlijke dag in De Efteling.

De Efteling is het grootste attractiepark van Nederland en werd al geopend in 1952. Het ligt prachtig verscholen tussen de bossen bij Kaatsheuvel in Noord-Brabant. Een sprookjesachtige plek om Roodkapje en de Wolf te spotten of om te gillen vanuit de snelle Python en boven de boomkronen uit te stijgen. Fantasie wordt werkelijkheid en dromen komen tot leven in de magische wereld van De Efteling. Bij Travelbird vind je regelmatig tickets voor de Efteling met korting (al dan niet in combinatie met een overnachting op hotel).

Geniet van magische attracties voor jong en oud

Sprookjesfiguren, spetterende shows en tuimelende attracties. Er is voor iedereen iets leuks te beleven in dit unieke park met tientallen attracties. Groot en klein, jong en oud, het spreekt tot ieders verbeelding. Zo kunnen de kleintjes bijvoorbeeld een ritje maken met de stoomtram of een rondvaart met de Gondoletta. Ben je niet snel bang? Dan bezoek je uiteraard het spookhuis of maak je een looping in de Python, de grote achtbaan. De Efteling heeft binnen- en buitenattracties, speeltuinen, een 3D bioscoop en een Efteling museum waar je alles over dit park te weten komt.

Goedkope Efteling tickets

Omdat je aan één dag spelen, dromen en verbazen waarschijnlijk niet genoeg hebt, kan je bij De Efteling overnachten op hotel. Je boekt eenvoudig een nachtje in het sprookjesachtige Efteling Hotel of je verblijft met jouw gezin op het vakantiepark in een van de gezellige accommodaties. Het vakantiepark en hotel liggen op loopafstand van de ingang van het park en op deze manier kan je meerdere dagen genieten van deze magische droomwereld. De Efteling is het hele jaar geopend en heeft op bepaalde dagen speciale thema’s zoals Halloween en de winter Efteling compleet met sneeuw, betoverende lichtjes en speciale winterattracties.

Trakteer het hele gezin op een onvergetelijke dag in de Efteling met Travelbird!

Travelbird