Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Travelbird Parijs


Een van de mooiste en meest romantische steden ter wereld ligt gewoon om de hoek: Parijs. Er zijn vele chansons over deze stad geschreven en bezongen, geen wonder want Parijs staat synoniem aan liefde en romantiek.

En wanneer je aan Parijs denkt, dan denk je natuurlijk ook aan de Eiffeltoren, het schilderachtige Montmartre en uiteraard flaneren langs de Seine. De Franse hoofdstad staat erom bekend dat het een stad is waar je heerlijk kan genieten van vele bezienswaardigheden, gezellige restaurants, bijzondere marktjes en sfeervolle boetiekjes. Superleuk!

Dus als je niet de tijd of het geld hebt om last minute een all inclusive vakantie te boeken, kunnen wij bij TravelBird je altijd een citytrip naar Parijs aanraden!

Dwalen door de Parijse binnenstad tijdens je citytrip

Als je tijdens je stedentrip door Parijs wandelt, kijk je zeker je ogen uit. Bezoek bijvoorbeeld de Sacre Coeur waarvoor je eerst wel even meer dan 200 treden moet beklimmen, maar eenmaal boven heb je een fantastisch uitzicht over de stad. Slecht te been? Geen probleem, je kan ook via een lift, de tandrabaan,  bij de Sacre Coeur komen. Tijdens een zonnige dag kan je heerlijk picknicken in Bois de Bologne in een oase van groen en natuurlijk is het leuk om een rondvaart over de Seine te maken, het uitzicht vanuit de panorama rondvaartboten is geweldig. En wat dacht je van een night tour door deze bruisende stad?  Je komt langs alle bekende bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren, het Louvre en de Moulin Rouge en door mooie oude wijken.

Ontdek alle bezienswaardigheden in Parijs via het uitgebreid Metronet

Parijs is een stad die vele indrukken achterlaat, of je er nu al vaker bent geweest of voor het eerst de stad ontdekt. Het is een van de Europese steden die je gewoon gezien en beleefd móet hebben! Van museabezoek tot lekker shoppen en van citytour tot het bruisende nachtleven. Parijs ontdek je overigens het beste te voet of per metro. Het uitgebreide en overzichtelijke metronet, de Métropolitain, is superhandig en brengt je overal naartoe waar je wil zijn. Ontdek Parijs via Travelbird. Au Revoir!

Travelbird