Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Travelbird Zeeland


Met Travelbird gaat je naar Zeeland, de provincie waar graag toeristen komen. Dit komt door de veelzijdigheid én de gunstige ligging van deze prachtige provincie in Nederland.

Zeeland heeft elk seizoen veel te bieden, zowel voor ouderen als gezinnen met kinderen en ook voor jongeren die graag de zomer doorbrengen in een van de gezellige badplaatsen zoals Renesse, Vlissingen of Domburg. Ontdek zelf de mooie Zeeuwse dorpen en steden en vind er tal van monumenten en prachtig lange en mooie stranden. Tal van de stranden in Zeeland zijn beloond met een blauwe vlag, het internationaal keurmerk voor veilig en schoon zwemwater. Zeeland is de ideale bestemming voor de mensen die actief willen genieten. Bekijk snel de beste aanbiedingen in Zeeland voor een zalig weekendje weg met Travelbird.

Zeeland staat niet voor niets in binnen- én buitenland bekend als een populaire vakantiebestemming. Uitgestrekte stranden, karakteristieke dorpjes en gezellige badplaatsen aan zee wisselen elkaar hier af. De provincie Zeeland is jouw ideale TravelBird vakantiebestemming!

Zeeland is wandelen, fietsen, watersporten of ontspannen op het strand

Zeeland grenst in Nederland aan Zuid-Holland en Noord-Brabant en aan de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. De provincie is omgeven door veel water en dat maakt het een geliefde provincie om de vakantie door te brengen. Wanneer je in Zeeland bent, komt je bijna altijd een keer bij het water uit. De Noordzee, de Oosterschelde en de Westerschelde, waar je ook bent in Zeeland, overal proef en ruik je de zee.

Van natuur tot cultuur en gastronomie

Zeeland heeft naast vele vormen van watersport ook veel te bieden op gebied van cultuur en gastronomie. Bezoek bijvoorbeeld eens de Deltawerken, Deltapark Neeltje Jans, piratenmuseum Het Arsenaal of de vestingstad Sluis. Deze stad herbergt het enige Nederlandse Belfort. En je vindt in deze provincie tal van restaurants met bekende koks zoals Sergio Herman en heerlijke lokale culinaire gerechten zoals de vermaarde Zeeuwse mosselen. Ontdek, proef en ervaar het allemaal zelf. In Zeeland is de sfeer goed en zijn de mensen vriendelijk en gastvrij, dat ervaart je zelf als je er bent. Je snapt ondertussen waarom Zeeland een prima plek is om je vakantie of een weekendje weg door te brengen!

Travelbird