Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Travelbird Amsterdam


Zin in een citytrip? Kies voor een inspirerend weekendje Amsterdam met Travelbird! Je wandelt er al nippend van een koffietje langs de grachten en door prachtige historische wijken. Lees verder en ontdek waarom deze stad jouw volgende citytrip bestemming wordt.

Op zo’n 4 uurtjes rijden vanuit Brussel ligt het Venetië van het Noorden. Amsterdam is met zijn prachtige historische bouwwerken één van ‘s wereld meest populaire steden. Het behoort zelfs tot de 10 meest geboekte citytrip bestemmingen in Europa. De beste manier om de stad te verkennen is per fiets. Cruise langs de kanalen en verken gezellige wijken zoals de Prinsengracht, de Jordaan, de Pijp en Baarsjes. Alleen al de namen van de wijken klinken gezellig! Op elke hoek van de straat vind je cosy koffiebars, loungeclubs en hippe restaurantjes waar je van een energieke tussenstop kan genieten. Healthy snacks, superfood breakfast, vegan lunch? Ze hebben het allemaal. 

Wereldstad of niet, het centrum van Amsterdam is bijzonder knus. Authenticiteit blend hier perfect met design waardoor de stad iets bijzonders uitstraalt. En om haar hipster ego eer aan te doen tref je ook nog eens tal van über gezellige parken aan zoals Amsterdam Bos, het Westerpark, het Vondelpark en het Rembrandtpark. Tijd voor een picknick denken wij dan! Zin in een weekendje in Europa’s hipste stad? Check de aanbiedingen van Travelbird! 

Citytrip Amsterdam? Dit moet je gezien hebben!

Deze metropool zit boordevol culturele schatten en historisch erfgoed. Te voet, per fiets of met een boot, je kunt er niet omheen om enkele must see musea te bezoeken. Op je hotlist staan sowieso het Van Gogh Museum, Madame Tussauds, the Hermitage en het Rijksmuseum. Je komt in deze stad geen meter verder zonder tegen het volgende masterpiece uit de geschiedenis aan te lopen.

Hip & gezellig

Maar het hoeft hier niet allemaal té serieus, en dat weten de Nederlanders perfect. Neem de tijd om gezellig te gaan shoppen en geniet op tijd en stond van een pannenkoek of een stroopwafel. De place to be voor een latte macchiato met havermelk is trouwens CT Coffee & Coconuts. Go see for yourself en je begrijpt wat we bedoelen. Met de kids trek je dan weer naar de Artis Zoo of maak je een rondvaart op de grachten.

Supergezellig, thats why I love Amsterdam 😉 

Travelbird