Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Trivago Hotels Rome

Je hebt zin om een paar dagen naar Rome te gaan en je hebt je overnachtingen nog niet geregeld? Geen zorgen, want met Trivago is dat zo geregeld.

Je kunt namelijk goedkoop een hotel regelen in Rome en zo kun je nog meer genieten van je dagjes uit! In een hotel ben je van alle gemakken voorzien dus wacht niet langer en maak vandaag jouw keuze!

Hoe kies je een hotel in Rome?

hotels romeEen paar dagen naar Rome is de moeite waard en zeker om in een hotel te overnachten. Bij het boeken van een hotelkamer heb je misschien bepaalde wensen, een bad of toch liever een douche? Misschien wel uitzicht op de stad of toch liever op de natuur? In Rome zijn er erg veel mogelijkheden en daar kun je net als met de prijs rekening mee houden als je gaat boeken. Met Trivago vind je gemakkelijk het ideale hotel voor de beste prijs.

Bezienswaardigheid Rome: Sint Pietersbasiliek

De mooiste en de grootste basiliek van Rome is de Sint Pietersbasiliek. Als je hier naar toe gaat dan word je overdonderd door alle pracht en praal. Meteen als je binnen bent zul je genieten, alles is namelijk versierd, ook de vloeren en de muren. Je weet eigenlijk niet waar je moet kijken. Zoveel mooie beelden en bijzondere schilderingen. Ze bestaan allemaal uit kleine mozaïeksteentjes. Vanaf een afstand lijken ze allemaal echt geschilderd.

trivago