Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Trivago Hotels Berlijn


 
Zin in een paar dagen Berlijn? Zeker een goede keuze. De stad heeft je veel te bieden en dan is een hotelovernachting zeker aan te raden.

Boek daarom met Trivago een hotel in Berlijn, zodat je nog meer kunt genieten en ontdekt wat deze mooie stad jou te bieden heeft.

Hoe kies je een hotel in Berlijn?

hotels berlijnEen hotel uitkiezen in een grote stad als Berlijn kan lastig zijn, maar niet als je weet wat je wil! Bekijk welk budget je beschikbaar hebt en waar je ongeveer wil overnachten in de stad, dan wordt kiezen een stuk gemakkelijker. Bedenk je ook of je veel luxe wil of dat je een standaard hotelkamer wil. Er zijn veel mogelijkheden, ook zijn er bijvoorbeeld familiekamers als je met het hele gezin wil overnachten in een hotel. Een romantisch uitje kan ook, ook daar zijn speciale hotelkamers voor beschikbaar in Berlijn met prachtig uitzicht! Een goede zoektocht zal zeker beloond worden met een mooi uitzicht! Met Trivago vind je gemakkelijk het ideale hotel voor de beste prijs.

Bezienswaardigheid Berlijn: de Berlijnse muur

Tijdens een bezoekje aan Berlijn mag je de Berlijnse muur niet missen! Het is een 3,6 meter hoge muur en ruim 45 km lang. Het is de betonnen afscheiding tussen West- en Oost Berlijn. In 1989 is de Berlijnse muur gevallen en het bouwwerk is bijna helemaal gesloopt. Maar in sommige delen van de stad zie je nog delen van de Berlijnse muur. Bij de East Side Gallery kun je nog 1316 meter van de muur vinden, deze is beschilderd door in totaal 118 kunstenaars in 1990.  

trivago