Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Trivago Hotels Parijs

 
Zin om een paar dagen te verblijven in een hotel in Parijs om zo de stad te kunnen verkennen? 

Een romantisch weekendje weg of zomaar met vrienden genieten van het uitgaansleven in Parijs? Het kan allemaal als je nu een hotel boekt bij Trivago om lekker naar Parijs te gaan!

Hoe kies je een hotel in Parijs?

hotels parijsAls je naar Parijs gaat, waar wil je dan precies naar toe en wat wil je allemaal bezoeken? Als je veel musea wil bezoeken kun je bijvoorbeeld midden in het centrum van Parijs een hotel zoeken. Maar misschien wil je liever de drukte vermijden en ben je op zoek naar een rustig gelegen hotel. Er zijn hotels waar kinderen welkom zijn, maar er zijn ook hotels waar geen kinderen mogen komen. Zeker een aspect waar je van tevoren naar kunt kijken, net als naar de prijzen en de ligging van de hotels. Met Trivago vind je gemakkelijk het ideale hotel voor de beste prijs.

Bezienswaardigheid Parijs: Eiffeltoren

Een bezoekje aan Parijs, daar hoort een bezoekje aan de Eiffeltoren bij. Deze toren is namelijk het symbool van Parijs dus eigenlijk kan het niet missen! Geniet van het mooie uitzicht vanaf de Eiffeltoren over Parijs. Je kunt met de lift naar boven en dan wordt het alleen maar mooier en mooier. Mensen komen van verre om van dit mooie uitzicht te genieten.

trivago