Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Trivago Hotels Brussel

Zin om een paar dagen naar Brussel te gaan? Kies er dan voor om een nachtje Brussel te boeken in een fijn hotel!

Je hebt dan geen zorgen over de kamer en het ontbijt! Laat je maar eens heerlijk verwennen tijdens een weekendje Brussel en je gaat een heerlijke tijd beleven als je bij Trivago boekt.

Hoe kies je een hotel in Brussel?

hotels brusselAls je naar Brussel gaat, is het belangrijk om bij het boeken van een hotel een paar dingen te weten. Wanneer wil je een kamer in het hotel reserveren? Voor hoeveel personen? Hoeveel sterren moet het hotel hebben? Wil je met of zonder ontbijt? Bijzonder uitzicht in gedachte? Allemaal belangrijke zaken waar je aan moet denken als je een hotelkamer gaat boeken. Vergeet de prijs niet, deze kan daarin ook een belangrijke rol spelen. Met Trivago vind je gemakkelijk het ideale hotel voor de beste prijs.

Bezienswaardigheid Brussel: Manneken Pis

Als je een dagje of een paar dagen naar Brussel gaat, dan is het de moeite waard om naar Manneken Pis te gaan. Het is een standbeeld van een plassend jongetje, dat wereldwijd bekend is. Je vindt hem in het centrum van Brussel op de hoek van de Stoofstraat en de Eikstraat. Het beeldje is vroeger wel eens weggehaald en later weer teruggevonden. Het beeldje is erg beroemd en bij bijzondere gelegenheden wordt het zelfs aangekleed. Tijdens een bezoekje aan Brussel is een bezoekje aan Manneken Pis dan ook zeker de moeite waard!

trivago