Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Trivago Hotels Barcelona

Zin om naar Barcelona te gaan en een beetje van de luxe te genieten? Boek dan nu een hotel in Barcelona bij Trivago.

Hierdoor ben je van alle gemakken voorzien en je gaat echt genieten van een paar dagen vakantie. Geen eigen bed opmaken, geen ontbijt maken, alles staat voor je klaar, dus gun jezelf een paar heerlijke dagjes Barcelona en kies een mooie hotelkamer.

Hoe kies je een hotel in Barcelona?

hotels barcelonaEen paar dagen naar Barcelona wordt genieten, zeker als je voor een hotelovernachting kiest. Bij het kiezen van een hotel is het goed om te kijken naar je budget en om aan de hand daarvan een keuze te maken. Misschien kom je wel een mooie aanbieding tegen en kun je van veel luxe genieten voor een klein bedrag. Als de kinderen meegaan is het goed om te kijken of de kinderen in het hotel ook welkom zijn en of er bijvoorbeeld een familiekamer gereserveerd kan worden. Met Trivago vind je gemakkelijk een hotel voor de laagste prijs.

Bezienswaardigheid Barcelona: Zoo de Barcelona

In Barcelona is de Zoo de Barcelona de moeite waard om te bezoeken. Deze zoo is in 1892 geopend, aan de rand van stadspark La Ciutadella. Je vindt hier meer dan vierhonderd diersoorten en je vindt hier meer dan vierduizend dieren. Een leuk familie-uitje, maar ook erg leuk om met zijn tweetjes te bezoeken. Er worden dagelijks shows gegeven en daar kun jij van genieten!

trivago