Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Trivago Hotels Amsterdam

Als je zin hebt om naar Amsterdam te gaan, is het fijn dat je niet aan de tijd hoeft te denken voor de terugreis. Boek via Trivago een overnachting in een hotel om nog meer en langer te kunnen genieten.

Of dat je nu de hele dag gaat winkelen, musea gaat bekijken of wilt relaxen, het kan hier allemaal. Een hotel in Amsterdam is onmisbaar als je hier een onvergetelijke tijd wilt beleven.

Hoe kies je een hotel in Amsterdam?

hotels amsterdamAmsterdam, de hoofdstad van Nederland en een stad die favoriet is bij zowel de Nederlandse als de buitenlandse toeristen. Toeristen komen van ver weg om hier te overnachten en de stad te bezichtigen. Je kunt een bezoekje brengen aan de stad en dan musea bezoeken of lekker gaan winkelen. Maar wat voor hotelkamer ga je boeken? Mooi uitzicht over de stad? Of toch liever een rustige hotelkamer? Amsterdam biedt het allemaal aan. Bij de meeste hotels zijn kinderen ook welkom. Let ook op je budget als je een keuze gaat maken om een hotel in Amsterdam te boeken. Met Trivago vind je snel een hotel voor de beste prijs.

Bezienswaardigheid Amsterdam: Het Muiderslot

Het Muiderslot is de moeite waard als je naar Amsterdam gaat. Een mooie bezienswaardigheid in vestigingswerken en grachten. Het is een vierkant kasteel met ronde hoektorens, het is een korte tijd na 1285 gesticht door Floris V. In de periode van 1895-1910 is het geheel gerestaureerd. In de inrichting van het kasteel zie je vooral veel terug van de 17e eeuw, dit gaat over de periode waarin de dichter, schrijver en historicus P.C. Hooft in het kasteel woonde. Je krijgt een interessante rondleiding en dan vertellen ze je over de pruimenboomgaard en ook krijg je meer informatie over de in 17e-eeuwse stijl aangelegde historische tuinen die je dan ook kunt bezoeken.

trivago