Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Trivago Hotels Brugge


Brugge is de perfecte stad om een romantisch weekendje weg te boeken. De Breydelstad verwent je met bijzonder veel charme en authenticiteit.

De pittoreske straatjes en dromerige kanalen verbinden kleine pleintjes en vol historische kerken en prachtige herenhuizen. Een must is om de stad te verkennen met paard en koets. En tussen deze idylle, die Brugge zo typeert,  ontdek je unieke boetiekjes en charmante koffiehuizen waar je geniet van een echte Brugse pannenkoek.

Wanneer het zonnetje doorbreekt begeef jij je naar de Brugse reien voor een heerlijk boottochtje. Tijdens de zomermaanden kan het bijzonder druk zijn in de stad, door de grote toestroom van dagjestoeristen. Probeer daarom een verblijf tijdens de week te boeken, zo ontdek je de schoonheid van deze West-Vlaamse stad in alle rust.

Dus ben je op zoek naar een goedkoop maar sfeervol hotel in de mooie binnenstad van Brugge? Bij Trivago vind je sowieso de beste prijzen.

Hoe kies je een hotel in Brugge?

Volgens Condé Nast kun je niet missen. Brugge staat hoog op de lijst met prima hotels. Wil je een hotel met veel luxe? Via de website van Trivago kun je snel zoeken op het aantal sterren. Toppers zijn bijvoorbeeld het royale Duke’s Palace en De Orangerie waar je tot in de puntjes verwend wordt. Maar de stad kent ook stijlvolle B&B’s en goedkopere charmante hotelletjes. Probeer sowieso om een hotel in het centrum van deze prachtige stad te scoren!

Bezienswaardigheden Brugge

  • Belfort
  • Grote Markt
  • Begijnhof
  • Brugse Reien
  • Heilige Bloedbasiliek
  • Historium

Boek nu je goedkope Brugge hoteldeal via Trivago!

trivago