Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

RIU Palace Madeira

riu-palace-madeira

Breng je volgende vakantie door op een paradijselijk eiland waar de meest kleurrijke vogels over de unieke bloemenpracht fladderen, over groene valleien en hoge heuvels en onder het toeziend oog van een stralende zon. Op bloemeneiland Madeira is het altijd lente… of zomer! Dit Portugese eiland weet al jaren reizigers te bekoren met zijn pure schoonheid. Van de wuivende palmen op de stranden over de mistige bergen in het binnenland, Madeira moet je gezien hebben.

Je hotel op dit droomeiland? RIU Palace Madeira.  

All Inclusive Hotel in Caniço de Baixo

Dit stijlvolle hotel ligt bovenop een klif en geniet van unieke uitzichten over de Atlantische Oceaan. Vlak aan het hotel ligt een kleine wandelpromenade naar Caniço de Baixo, een prachtig en authentiek havenstadje. Een hotelbusje brengt je bovendien gratis naar de hoofdstad Funchal, op zo’n 13km, ideaal voor een dagje shoppen en cultuur.

In RIU Palace Madeira verblijf je op basis van half pension of all inclusive. De RIU chefs verwennen je de hele dag door met de lekkerste specialiteiten in de fancy restaurants van het hotel. Geniet tussendoor van de twee zwembaden, het zonneterras of een dagje strand en geniet ten volle van je vakantie. RIU Palace Madeira is bovendien stylish én kindvriendelijk, want dit hotel beschikt over een kinderzwembadje, een speeltuin én wifi.

Touroperator van dienst is TUI, zij vliegen je in stijl naar dit prachtige hotel. Check de website van TUI voor last minutes en promoties op RIU Palace Madeira.

Pure klasse & kids welkom op het paradijselijke Madeira!