Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

RIU hotels Kaapverdische Eilanden

Op zo’n 6 uurtjes vliegen vanuit Brussel zet je voet op de meest perfecte eilanden om je volgende droomvakantie door te brengen. De Kaapverdische Eilanden hebben namelijk alles in huis om je een exotische strandvakantie te laten beleven en je vol energie terug te brengen.

Leg je strandlaken op de eindeloze witte zandstranden en geniet van de warme zonnestralen. De gastvrije bevolking ontvangt je met open armen en laat je maar al te graag proeven van de heerlijke verse vis en andere locale specialiteiten. Zomer of winter, op deze tropische hotspot zit je altijd goed!

riu hotels kaapverdie

De toppers op de Kaapverdische Eilanden zijn zonder twijfel de RIU hotels:

  • Clubhotel RIU Funana
  • Clubhotel RIU Karamboa
  • Hotel RIU Palace Cabo Verde
  • Hotel RIU Touareg

De RIU hotels zijn verspreid over twee eilanden: Sal en Boa Vista

Met RIU naar Boa Vista

Boa Vista is een relaxed woestijneiland met hier en daar een groene oase. Op Boa Vista bezoek je de exotische stad Sal Rei met zijn mooie, kleurrijke gebouwen in koloniale stijl of ga je watersporten. Drukte? Die kennen ze hier niet!

Clubhotel RIU Karamboa ligt vlak aan het wondermooie Chaves Beach. Op dit parelwitte droomstrand is het hemels genieten van de natuur en de zachtjes ruisende golven van de turquoise zee. De duikschool Scuba Caribe ligt vlakbij. Wie op zoek is naar een relaxvakantie zit hier op de ideale plek.

Het tweede RIU hotel op Boa Vista, het luxueuze RIU Touareg, ligt helemaal in het zuiden van het eiland. Hier kom je naartoe om te genieten van de luxe van het hotel, de natuur en de zon. Maak eens een excursie naar het schildpaddeneiland of huur een quad om de immense duinen en de wonderen van de natuur te ontdekken.

Met RIU naar Sal

Het kleine eiland Sal is net zoals Boa Vista dor en droog maar beschikt over de mooiste en meest idyllische stranden. De heldere zee is hier perfect om te surfen of te duiken. Enkele kleine dorpjes en hotels maken van dit eiland de ideale plek om te genieten van zon en zee en helemaal te ontsnappen van alle drukte.

De twee parels van het eiland Sal zijn ongetwijfeld RIU Palace Cabo Verde en RIU Funana. Beide hotels liggen aan de 8km lange gouden zandstranden van het betoverende Santa Maria Beach. De saffierkleurige zee verleid je hier maar al te graag tot een frisse duik. Verder is dit eiland de perfect spot om te windsurfen, je vingers af te likken van al dat heerlijke seafood en te genieten van een perfecte relaxvakantie.

De zon? Die woont hier denk ik 🙂