Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

RIU Hotels Tenerife

De witte zandstranden, de zon en wuivende palmen verwelkomen je maar al te graag op Tenerife!

Het hele jaar door geniet je op dit mooie eiland van een heerlijk klimaat waardoor het de perfecte vakantiebestemming is, zowel voor wie wil genieten van de natuur als wie op zoek is naar een zonvakantie. Zet voet aan grond op deze idyllische plek en ontdek zelf waarom Tenerife al jaren één van de meest geliefde vakantiebestemmingen is!

De meeste hotels liggen in het zuiden van Tenerife, omdat het aantal regendagen daar het kleinst is. Het zuiden is opgedeeld in het drukke Playa de las Americas en een rustig deel dat begint in Costa Adeje.

Ook de Spaanse hotelgroep RIU is vertegenwoordigd op la isla bonita, hoe kan het ook anders!

riu hotels tenerife
RIU heeft 4 hotels op Tenerife:

  • RIU Palace Tenerife (Costa Adeje)
  • RIU Arecas (achter RIU Palace)
  • RIU Garoe (in het groene Noorden)
  • Clubhotel RIU Buena Vista (Costa Paraíso)

RIU Palace Tenerife en RIU Arecas zijn de twee populairste RIU hotels op het eiland en liggen in het toeristische zuiden. We geven je graag meer info over de twee RIU hotels én enkele interessante tips over de omgeving. RIU Palace heeft een indrukwekkende architectuur en ligt vlak aan het mooie zandstrand van Costa Adeje. Net achter RIU Palace Tenerife ligt het 4 sterrenhotel RIU Arecas. Beide hotels werden in 2015 helemaal gerenoveerd. RIU Arecas is sindsdien enkel een Adults Only hotel waar rust centraal staat. Beide hotels liggen in Adeje, het meer luxueuze en gesofisticeerde beachresort van het eiland. Naast indrukwekkende hotels vind je hier dure winkels, mooie stranden en rustige loungebars. Costa Adeje, en vooral Playa del Duque en La Caleta, staan in schril contrast met de drukte en het uitgaansleven van Playa de las Americas. En gelukkig maar, want niet iedereen zit te wachten op rood verbrande toeristen en een wild nachtleven.