Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

RIU hotels Torremolinos

Torremolinos is een heerlijke badplaats aan de Costa del Sol.

Het ligt vlakbij de historische stad Malaga, waar ook de luchthaven gelegen is. De Spaanse hotelketen RIU heeft 3 tophotels in deze toeristische badplaats :  RIU Costa Lago, RIU Belplaya en RIU Nautilius.

RIU hotels Torremolinos

Wie Torremolinos kent, of bezoekt, begrijpt meteen waarom het zo’n populaire vakantieestemming geworden is, misschien wel de populairste aan de Costa del Sol. De eindeloze stranden, de overheerlijke keuken, het nachtleven, de wondermooie natuur en de culturele ontdekkingen zorgen voor de perfecte vakantie. Waar Torremolinos voorheen een klein vissersdorpje was is het nu een levendige badplaats die haar rijkdom te danken heeft aan het toerisme.De prachtige stranden van Bajondillo, Playa de los Alamos, Plaza de Europa, de pretparken met waterglijbanen en de botanische tuinen zijn allemaal een bezoekje waard.

Wat meer over de RIU hotels in Torremolinos:

  • RIU Costa Lago is een groot All Inclusive hotel en ligt op slechts 150m van het fijne zandstrand van Torremolinos. Het hotel biedt de gekende RIU All Inclusive service aan waar je ten volle kan genieten van de gastronomische RIU buffetten. Het is bovendien ook een familiehotel waar kids welkom zijn!
  • RIU Belplaya is eveneens een All Inclusive hotel. Dit hotel ligt pal aan het strand en aan de mooie boulevard. Ook hier zijn kinderen meer dan welkom en staan de overheerlijke RIU buffetten op je te wachten.
  • RIU Nautilius is een rustiger hotel. Het is vooral afgestemd op koppels en vriendengroepen die willen genieten van een relaxvakantie maar toch ook dicht bij het centrum van de stad willen verblijven.

Torremolinos, dat overigens op slechts 3 uurtjes vliegen van Brussel ligt, is de ideale bestemming om een vakantie met kinderen door te brengen. In de Sierra Tejada achter de stad, ontdek je te paard de pracht van de natuur. Daarnaast biedt Torremolinos kindvriendelijke stranden en een hele waaier een watersporten aan.