Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

RIU Nautilus Spanje

riu nautilus
 

RIU Nautilus is het perfecte hotel om een rustige vakantie onder elkaar of met vrienden door te brengen. Het hotel ligt vlak bij het strand van Torremolinos, en op 700m van de jachthaven (Puerto Marina).

Adults Only Hotel aan het strand van Torremolinos

Naast indrukwekkende uitzichten over de Middellandse Zee heeft dit hotel heel wat topfaciliteiten. Ligstoelen en handdoeken liggen voor je klaar aan het grote zwembad, waar je ‘s middags geniet van een snack aan de poolbar. Daarnaast is er in dit hotel een heerlijk zonneterras om aan je bruine kleurtje te werken, maar vergeet je niet in te smeren want de zon staat hier hoog! Wie er even op uit wil trekken gaat via de tuin van het hotel direct naar de strandpromenade en wandelt naar het centrum van Torremolinos of naar de haven.

Voor een zorgeloze zonvakantie aan de Spaanse Costa del Sol

Zoals we van RIU gewend zijn geniet je ook hier van de uitstekende service. De buffetten zijn verfijnd en gevarieerd en verwennen zelfs de meest kritische vakantieganger! Naast het uitnodigende buitenzwembad heeft dit hotel ook een verwarmd binnenzwembad. Ideaal voor wie in de winter de zon aan de Costa del Sol komt opzoeken. In het hotel zelf kan je van liveshows en muziek genieten, maar ook Torremolinos zelf heeft heeft wat te bieden: duik het gezellige nachtleven in, ga shoppen of ontdek één van de vele restaurantjes in het centrum.

https://www.youtube.com/watch?v=iZGESk5EqY0

Natuurliefhebbers gaan wandelen of ontdekken de bergen achter Torremolinos te paard. Er zijn ook heel wat prachtige golfterreinen in de nabije omgeving.