Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

RIU Papayas Gran Canaria

hotel riu papayas gran canaria

Een oase van rust middenin het levendige Playa del Ingles, dat is Clubhotel RIU Papayas. Dit uitstekende 4 sterren hotel werd in de lente van 2016 compleet gerenoveerd en voldoet perfect aan alle wensen. Het interieur kreeg een strakke, moderne upgrade en er is gratis wifi in de gemeenschappelijke delen.

All Inclusive Hotel Playa del Inglés

Volgens RIU normen is dat wel heel uitgebreid! Wat is allemaal inbegrepen?

  • Ontbijtbuffet met show cooking
  • Lunch in buffetvorm of in de poolbar
  • Diner in één van de vele restaurants of in het buffetrestaurant
  • 24/24 alle nationale dranken
  • Aquagym, beachvolley, fitness
  • RIUland (kinderanimatie)
  • Kluisjes op de kamer
  • Avond entertainment

ClubHotel Riu Papayas werd in het voorjaar van 2016 volledig gerenoveerd

RIU staat bekend om zijn verfijnde buffetten, en in Clubhotel RIU Papayas is dat net zo. Er wordt gekookt met verse, lokale ingrediënten en het aanbod is enorm uitgebreid: exotische fruitsoorten, heerlijke groentenschotels, gegrilde vlees- en vissoorten en een verrukkelijk dessertenaanbod. Naast het buffetrestaurant zijn er ook 2 thema restaurants: het Aziatische Zhú en het Spaanse Olé. Hier kan à la carte je dineren mits reservatie.

Kinderen zijn van harte welkom in dit all inclusive hotel. Zo is er naast het grote zoetwaterzwembad een kinderzwembad met glijbaan én kunnen kinderen deelnemen aan één van de vele animatieprogramma’s van RIUland.

https://www.youtube.com/watch?v=jJQhCZZ2L1Q

Op 5 minuutjes wandelen ben je in het centrum van Playa del Inglès. Ontdek er tal van shoppingcentra, restaurants en het bruisende nachtleven, of wandel langs de mooie Passeo de Gran Canaria naar het nabijgelegen resort Maspalomas waar je een terrasje doet aan de boulevard en tal van luxueuze winkels vindt. Clubhotel RIU Papayas is een tophotel voor wie een vakantie boordevol fun, ontspanning en comfort wil op elk moment van het jaar!