Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Sunjets Vroegboekvoordelen winter

Omdat we weten dat je volgende winter sowieso naar de zon wil 😉 Sunjets is gestart met het uitdelen van vroegboekkortingen voor volgende winter en die zijn absoluut de moeite.


Reserveer nu alvast je plaatsje op het vliegtuig zodat je volgende winter zeker bent van een ticket naar zonniger oorden

Wat zijn de vroegboekvoordelen voor winter?

Er is goed nieuws want de populairste bestemmingen voor het winterseizoen zijn nu al boekbaar. Vliegvakanties winter: vroeg boeken = voordeel doen!… Boek dan nu je Sunjets winterzonvakantie en geniet van aantrekkelijke vroegboekvoordelen.

Spanje 

In de winter reis je naar de zonnige Costa Blanca, naar de Costa del Sol of naar de Canarische Eilanden. Een week in de populaire hotels Helios en Prince Park in Benidorm boek je nu bijvoorbeeld. Met zo’n 20 graden gemiddeld doet de Costa Blanca het koude België snel vergeten!

Turkije 

Turkije verleidt je in de wintermaanden vooral met zijn warme Turkse Rivièra. Een weekje in een paradijselijk hotel in Lara of Side? Daar zeggen we geen neen tegen! Vergeet de koude, regenachtige wintermaanden en boek nu je winterzonvakantie met fikse kortingen.

Exotische bestemmingen

Wie het liefst nog wat warmer heeft kan via Sunjets vroegboekkorting scoren op een reis naar de Dominicaanse Republiek, naar Cuba of naar Mexico. Kies uit luxueuze hotels waar je aan het turquoise blauwe zwembad relaxt onder de tropische zon.

‘Boek nu’ – korting OP = OP

Met de boek nu korting bespaar je op je zonvakantie. Hoe vroeger je boekt, hoe hoger de vroegboekkorting! Deze korting is bovendien geldig op alle bestemmingen, dus ook op Fuerteventura, Lanzarote en de Kaapverdische Eilanden. De korting is geldig zolang de voorraad strekt.

Vroegboekvoordeel tot en met 2 oktober

Dat vroeg je vakantie boeken zo zijn voordeel heeft weten we. Bij Sunjets geniet je van vroegboekvoordeel t.e.m. 2 oktober. Dat is goed nieuws voor wie snel beslist! Deze speciale korting kan je cumuleren met je eventuele ‘Boek nu’ korting.

Goedkoopste Prijsgarantie

Zoals dat voor alle reizen bij Sunjets van toepassing is geniet je ook voor je reservatie van je winterzonvakantie van de laagste prijsgarantie. Vind je de reis toch elders goedkoper? Dan betaalt Sunjets het verschil + €50 extra terug.

 

Welke kortingen zijn er bij Sunjets voor kinderen?

Kinderen vliegen (bijna) gratis in de paasvakantie – zolang de voorraad strekt… Hoe vroeger je reserveert, des te groter de kans is dat je nog kan genieten van één van de gratis vluchtplaatsen voor je kind tijdens de paasvakantie. Via de zoekmodule kan je nagaan op welke reisdata en voor welke hotels er nog gratis plaatsen beschikbaar zijn voor je kind.

Kids reizen gratis in de paasvakantie OP = OP

De paasvakantie is het ideale moment om met (schoolgaande) kinderen op vakantie te gaan. Touroperators vliegen weer op alle zonnige bestemmingen, het is overal warm – en nog net niet té warm – en vakanties zijn nog betaalbaar. Bij Sunjets geniet je in de paasvakantie van speciale kinderkorting. Zijn je kinderen tussen 2 en 14 jaar? Dan genieten ze van de Free Kids Seats korting en mogen ze gratis mee op vakantie. De kinderen betalen enkel de luchthaventaksen en het eventuele visum of de toeristenkaart.

Hoe vind je gratis vluchten voor kids?

  • Ga naar Sunjets.be en geef in de zoekmodule alle data in: vertrekdatum, aantal personen, aantal kinderen en baby’s, bestemming en luchthaven van vertrek.
  • Klik op ‘Zoeken’
  • Kies uit het overzicht de hotels met gratis vlucht voor kinderen
  • Reserveer snel, deze vakanties zijn super populair en dus snel uitverkocht!

Wat zijn de voorwaarden voor de Free Kids Seats?

  • Het kind moet door minstens 1 volledig betalende volwassene vergezeld worden
  • De gratis plaatsen zijn voor kinderen tussen 2 en 14 jaar
  • Deze actie is geldig op een selectie hotels, dus niet op het ganse aanbod van Sunjets!
  • De actie is geldig voor 1 kind per kamer
  • De actie is enkel geldig tijdens de paasvakantie
  • Deze gratis plaatsen vind je enkel op de website van Sunjets, dus niet in de brochure.

Vliegvakanties winter: vroeg boeken = voordeel doen!