Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Hoe & waar een Sunjets vakantie boeken?

Ga naar de website van Sunjets

Via de website www.sunjets.be krijg je snel en duidelijk een zicht op alle zonvakanties en last minutes die de touroperator aanbiedt.

De eenvoudigste manier om een Sunjets vakantie te boeken is simpelweg online!

Kies je vakantiebestemming

Dat verloopt vrij simpel. Kies een zonbestemming of zoek tussen de last minutes naar een interessante vakantiedeal. Wie helemaal niet weet waar naartoe kan op de blog van Sunjets inspiratie opdoen voor zijn volgende zonnige getaway. Je kiest uit maar liefst 3700 verschillende accommodaties. Eens je een paradijselijke bestemming gekozen hebt kan je verder selecteren. Kies je voor een all inclusive formule of is halfpension voldoende? Wil je tijdens een bepaalde periode op vakantie vertrekken? Daarnaast kan je de zoekresultaten nog verfijnen op regio, aantal sterren en hotelketen. Bij Sunjets zijn de RIU hotels en Grecotel vooral populair.  

Bereken de prijs van je Sunjets vakantie

Heb je een hotel gekozen? Kies je kamer, de vertrek- en einddatum in en geef aan met hoeveel personen je op reis gaat. De online module houdt rekening met alle lopende promoties zodat jij zelf het rekenwerk niet hoeft te doen. Dit is een simulatie die je voor ieder hotel kan maken.

Zijn er boekingskosten bij Sunjets.be ?

Ga je akkoord met het hotel en de prijs? Dan kan je je boeking finaliseren! Sunjets rekent €10 boekingskosten aan voor een reis. Als er uitzonderlijk nog bijkomende kosten zijn dan zie je deze in het overzicht.

Hoe je vakantie betalen bij Sunjets?

Online of via overschrijving. De dag na je reservering kun je het voorschot van 30% betalen. 42 dagen voor je vertrekdatum dient het resterende saldo betaald te worden. Bij last minutes moet de volledige reissom ineens betaald te worden.

Check online in en kies je stoel op het vliegtuig

Via e-mail krijg je alle nodige informatie over je vakantie toegestuurd. Daarnaast kan je je volledige dossier online opvolgen in Mijn Sunjets.

Ook het kiezen van een stoel op het vliegtuig verloopt vlotjes online. En vanaf 24u tot 6u voor vertrek kun je online inchecken, vanachter je laptop of vanop je smartphone. Dat bespaart weer een wachtrij op de luchthaven!

Zo eenvoudig is dat ?