Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Sunjets Marokko

Op minder dan 4 uur vliegen onbezorgd gaan genieten van een zonnig klimaat, kies dan voor Marokko.


De warmte komt je tegemoet als je er nog maar aan denkt, en dan bedoel ik niet alleen de warmte van de zon. Marokko is rijk aan kleuren en geuren, het alomtegenwoordige kleurenpalet geeft je een vrolijk en gezellig gevoel.  De eeuwenoude bouwwerken stralen een sprookjesachtige sfeer uit. Het rijke culturele erfgoed van dit land weerspiegelt zich in de talloze overblijfselen. Agadir en Marrakech zijn de ideale uitvalsbasis voor tal van activiteiten. Een rit op een kameel, eindeloze wandelingen maken in de prachtige natuur, genieten van kunst en cultuur, het veelzijdige karakter van Marokko kan je best zelf gaan ervaren.

De beste Sunjets hotels in Marokko

Dit zijn onze vakantietips bij touroperator Sunjets.

Royal Atlas Agadir

In de onmiddellijke omgeving van de azuurblauwe zee, het strand en een mooie promenade, ligt het Royal Atlas hotel. Geen teleurstelling bij de keuze van dit hotel. De ligging is hier zeker een pluspunt. Je hier in alle rust ontspannen en zalig genieten van alles wat het hotel te bieden heeft. Er is een ruim aanbod aan sportactiviteiten en wellness. De ruime kamers hebben een terras met een prachtig uitzicht. Op gastronomisch vlak is er voldoende variatie, een buffetrestaurant en twee à la carte restaurants met Marokkaanse en Italiaanse gerechten. De Royal Atlas Agadir beschikt over alle nodige middelen om uw reis tot een goed einde te brengen.

Pullman Marrakech Palmeraie Resort & Spa

Dit hotel heeft werkelijk alles om je vakantie te doen slagen. Het vernieuwde modernistische interieur met Oosterse accenten straalt klasse uit. Het is omringd door een prachtige exotische tuin. Het terrein is zo groot dat niemand je voor de voeten loopt. Je kan hier probleemloos met kinderen terecht, de Kids Village is de ganse dag open. Ook op gastronomisch vlak laat men je niet in de kou staan. De rijkelijk gevarieerde keuken zorgt voor een evenwichtig aanbod van gerechten en formules. Dat het hotel buiten het centrum van Marrakech ligt, mag geen probleem zijn. Als je toch even de stad wil verkennen brengt een gratis pendelbusje je in een mum van tijd naar Marrakech.