Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

TUI Vroegboekvoordelen Winter

Wil je volgende winter weer heerlijk op vakantie naar de zon? Vanaf nu kun je extra voordelig een winterzonvakantie boeken bij TUI, en dit dankzij de vroegboekvoordelen.  

Bekijk Aanbiedingen

Wat zijn de vroegboekvoordelen voor de winter?

Het winteraanbod is er, profiteer nu van alle voordelen:

Gratis luchthavenvervoer met Billo

Een chauffeur van Billo haalt je thuis gratis op en brengt je naar de luchthaven. Na je vakantie brengt de chauffeur je van de luchthaven weer naar huis. Je krijgt deze korting via je reserveringsnummer. Neem 48u na je boeking contact op met Billo, of surf naar de website van deze taxiservice en boek je gratis transfers. De actie is geldig op elk adres in België en naar elke Belgische luchthaven.

Lanceringsaanbiedingen vanaf €349

Dankzij enkele lanceringsaanbiedingen vertrek jij al vanaf €349 naar je favoriete zonnige bestemming. Kiest uit paradijselijke resorts in Antalya, aan de Costa del Sol, in Hurghada, op Djerba, op La Palma of op het vasteland van Tunesië. Hier geldt op = op, dus snel zijn is de boodschap!

TUI kortingen meer dan €550

TUI doet er met de vroegboekvoordelen voor de winter een extra korting bovenop, waardoor de totale besparing op je winterzonvakantie kan oplopen tot maar liefst €550.

TUI vroegboekgarantie

Tot 3 september garandeert TUI de laagste prijs voor je winterzonvakantie. Als blijkt dat je geboekte reis tot 4 weken voor afreis nog beschikbaar is aan een lagere prijs wordt het verschil automatisch terugbetaald. Dit voordeel is geldig op alle hotels uit het TUI aanbod. Als je reis niet meer beschikbaar is, of deze is duurder geworden, dan heb je er goed aan gedaan om zo vroeg te boeken. In elk geval doe je er goed aan om dus vroeg genoeg te boeken!

TUI Omruilgarantie

Tot maar liefst 56 dagen voor het vertrek van je vakantie kun je je reis gratis omboeken voor een nieuwe bestemming uit het winteraanbod van TUI. De oorspronkelijke boeking moet voor 4 september zijn gemaakt. Enkel de titularis kan de reis omboeken, en dit eenmalig.

TUI laagste prijs garantie

TUI biedt je niet enkel een laagste prijsgarantie. Als je de reis elders goedkoper vindt betaalt TUI het verschil terug én je krijgt er een extra korting bovenop:

  • €50 per dossier uit het vliegvakanties aanbod
  • €12,50 per dossier uit het autovakanties aanbod

Wat zijn de voorwaarden om van de vroegboekvoordelen te genieten?

Je vakantie moet plaatsvinden tussen 25 oktober 2018 en 3 april 2019.

Waar wacht je nog op? Boek snel je TUI winterzonvakantie en geniet volgende winter van een extra goedkope zonvakantie naar de Canarische eilanden, Tunesië of Egypte!