Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

TUI citytrips

Wie dacht dat hij met TUI enkel een strandvakantie kon boeken heeft het helemaal mis. TUI is een uitstekende reispartner om een citytrip mee te boeken.

En uiteraard is de zon van de partij! Denk aan kleurrijke bestemmingen zoals Marrakech, Malaga, Rome of Nice. Bovendien boek je een citytrip extra voordelig wanneer je vertrekt vanop één van de regionale luchthavens van ons land.

Top 10 citytrip bestemmingen bij TUI

citytrips jetair

Op de website van TUI vind je een handig overzicht van de verschillende bestemmingen. Ideaal om wat inspiratie op te doen! Want het hoeft niet altijd het typische Barcelona, Parijs of Londen te zijn weet je. Ontdek Krakau, Stockholm of Alicante of reis met TUI naar New York. Steden als Berlijn, Lissabon, Praag, Rome en Boedapest staan ook steevast in de top 10 citytrip bestemmingen.

Het voordeel van een citytrip met TUI is dat je een interessante pakketformule kan reserveren, waarin je vlucht en hotel zitten. Bovendien zijn er steeds straffe promoties en last minutes te boeken. De service en toffe reistips krijg je een gratis bovenop!

Die cappuccino staat op je te wachten in Firenze, hop, waar wacht je nog op!