Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Tinker Travel Taxi

TIP 1 Hoe goedkoop een taxi naar de luchthaven boeken? Gewoon via onderstaande link! Vul je vluchtgegevens in en je krijgt meteen de prijs voor een taxirit naar de luchthaven te zien. Je hebt de keuze tussen een privétaxi of een gedeelde taxi, kan tot 48 uur vooraf annuleren en als je tijdig reserveert geniet je ook nog vroegboekkorting.

tinker.travel

TIP 2 Tinker is de Ryanair van de taxiwereld. Reizigers kunnen tot 85% korting op hun taxirit naar de luchthaven besparen. Hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper de taxi. Hierdoor is Tinker meestal zelfs goedkoper dan het openbaar vervoer!!

UPDATE Taxidienst Tinker is failliet verklaard.

tinkertravel

Ga naar TINKER »

Heb je net een heerlijke reis naar de zon geboekt? Denk er dan aan om ook een taxi te reserveren. Zo eentje die je tijdig en in stijl naar de luchthaven brengt en je nadien weer ophaalt, een Tinker taxi! Luchthavenvervoer in heel België. Bereken je prijs, reserveer online.

Wat doet Tinker 

Tinker is een Nederlands taxibedrijf en zorgt er voor dat je vlotjes op de luchthaven geraakt zodat jij zonder stress op vakantie kan vertrekken. Niet alleen in Nederland maar ook in Begië is Tinker actief. De taxichauffeurs en de kleine taxibedrijven waarmee Tinker samenwerkt zijn gecertificeerd en gecontroleerd. Ze zorgen voor een veilige en aangename taxirit van en naar de luchthaven.

Je denkt nu meteen: een taxirit is duur! Niets is minder waar. Met een Tinker taxi rijd je voor de prijs van een treinticket naar de luchthaven… althans, als je slim bent! Want de prijs van de taxirit ligt voor een groot deel in jouw handen.

vervoer luchthaven

Hoe boek je goedkoop vervoer naar de luchthaven?

 1. Boek je taxirit onmiddelijk na het reserveren van je vakantie
 2. Deel je taxi met andere reizigers

Je rijdt met de luxe van een taxi naar de luchthaven. Geen risico op gemiste treinaansluitingen, vertraagde of afgelaste treinen, geen te warme of volgepropte bussen maar een heerlijk comfy – en vooral stressloze – rit van en naar de luchthaven.

Daarnaast staan er op de luchthaven ook Tinkerbelles voor je klaar. Tinkerwat? Tinkerbelles zijn hostessen van Tinker. Ze zorgen ervoor dat je perfect weet waar je taxi klaarstaat.

Het is belangrijk om tijdig de bagage door te geven die je wenst mee te nemen op vakantie. Zo wordt er een taxi voorzien die groot genoeg is om al jouw beautycases en koffers met fancy strandoutfits mee te nemen 😉

Dit zijn de maximum gewichten:

 • Check-in bagage (grote koffer): max. 23kg
 • Handbagage: 12kg
 • Speciale bagage zoals buggy’s, kinderwagens, ski’s, snowboards en golftassen

Naar welke luchthavens kan je met Tinker?

In België brengen de Tinker taxi je van en naar deze luchthavens:

 • Brussels Airport Zaventem
 • Liège Airport
 • Charleroi Airport
 • Luchthaven Antwerpen
 • Luchthaven Oostende

In Nederland brengt de Tinker taxi je van en naar deze luchthavens:

 • Schiphol Amsterdam
 • Eindhoven Airport
 • Rotterdam Airport
 • Groningen Airport
 • Luchthaven Maastricht

De Tinkerbelles (of taxielfjes van Tinker) staan klaar op de luchthaven van Zaventem en op Schiphol.

tinker

Naast de luchthavens van België en Nederland kan je ook taxiritten van en naar heel wat luchthavens in Duitsland (Frankfurt, Berlijn, Munchen, Hannover, Hamburg, …) reserveren, en in Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken, enz… .

Hoe reserveer ik een Tinker taxi?

Ga naar de website. Geef je vertrekadres in en kies de luchthaven waar je naartoe wil. Indien je een rit van de luchthaven naar je hotel of naar huis wil klik je op de switch pijltjes. Geef vervolgens de datum van de rit in. Het uur hangt af van de rit: wie op vakantie vertrekt geeft het vertrekuur van de vlucht in min 2 uur of de tijd waarop je op de luchthaven verwacht wordt. Wil je een rit naar huis, geef dan het landingsuur + 45min in. Duidt aan of je ook een retourrit wil én hoeveel personen meerijden. Klik vervolgens op ‘Bereken prijs’. Je komt nu in het optiescherm. Geef in hoeveel en welke bagage je meeneemt in de taxi. Wil je met een chique BMW tot voor de deur worden afgezet of wens je een standaardrit te boeken? De betaling voer je makkelijk en veilig online uit met Visa, Mastercard, Bancontact of Paypal. Heb je verder nog vragen tijdens het boekingsproces? Weet je niet precies welke uren je moet ingeven? Bel dan even met de hulplijn op 02/808.69.89. Ook wie last minute een taxirit wil reserveren kan dit telefonisch.

Na betaling ontvang je een eticket in je mailbox. Print het af en geef het aan de taxichauffeur wanneer die jou komt ophalen of weer naar huis brengt.  

TIP: Wie een zonvakantie met Sunjets, Jetair TUI of Sunweb boekt kan tijdens het boekingsproces meteen een Tinker taxirit boeken!

De voordelen van Tinker Travel

Een taxirit is hier vaak niet eens duurder dan een treinticket. Bovendien hoef je op de meest gekke uren van de dag geen familie of vrienden lastig te vallen voor een ritje naar Charleroi, Oostende of Brussel. Niemand heeft stress en jij geraakt zorgeloos op de luchthaven. Tinker krijgt een uitstekende score van 9.1/10 😉

tinker reviews

Dit zijn de topvoordelen van Tinker:

 • Veilig & Betrouwbaar
 • Goedkoop
 • Vele luchthavens
 • Geen stress
 • Ook last minute

Waarom wij voor Tinker kiezen

Omdat onze vakantie immers begint van zodra ze geboekt is! Geen stress, je vervoer is van tevoren geregeld en je wordt vlak aan de deur opgehaald en afgezet. Je hoeft geen vrienden of familie lastig te vallen om je in de spits of het midden van de nacht naar een luchthaven te brengen of je daar op te halen. Uiteindelijk rijden zij ook niet gratis. Een taxi is bovendien veilig en betrouwbaar, want vaak zijn het zelfs taxibedrijven uit je eigen buurt die de Tinker taxirit uitvoeren.

Ga naar TINKER »