Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Elizawashere Lanzarote


Geniet op het paradijselijke Lanzarote van een heerlijke vakantie in eco-friendly b&b’s en heerlijke designhotels. Ontdek de mooiste vissersdorpjes, proef de beste wijn van het eiland, ontdek verborgen baaien en geniet van wandelingen of fietstochten in het binnenland.

Lanzarote bleef zijn natuurpracht en unieke cultuur behouden dankzij kunstenaar en architect César Manrique. Zo stond Manrique er op dat gebouwen niet hoger dan vier verdiepingen gebouwd mochten worden, en dat ze helderwit van kleur moesten zijn. Daarnaast ontwikkelde hij enkele projecten op het eiland waarvoor de bevolking hem vandaag nog steeds dankbaar is. De onderaardse lavatunnel en laguna van Jameos del Agua is daar een prachtig voorbeeld van.

Geen zin in drukke playa’s, blokhotels en massatoerisme? Met Nederlandse reisspecialist Eliza Was Here ontdek je het échte Lanzarote! Eliza laat je kiezen uit 20, één voor één wondermooie, bestemmingen op Lanzarote. Je vliegt er naartoe vanop Amsterdan of Rotterdam, en dit het hele jaar door. Lanzarote is trouwens een uitstekende keuze voor een winterzonvakantie en voor surfers!

Ontdek het echte Lanzarote…

lanzarote-eliza
Onze favorieten van Eliza Was Here:

  1. Villa Vik: Luxueuze villa vlakbij Arrecife incl. Huurwagen
  2. Finca Isabel: Villa met prachtige zwembaden in het witte dorpje Mozaga
  3. Casa Shanti: Kleurrijke casa, gedecoreerd met Balinese invloeden en prachtige verzichten in het noorden van het eiland

Bij een vakantie met Eliza was Here verblijf je in authentieke villa’s, gastvrije b&b’s, gezellige appartementen of kleinschalige familiehotels. De sfeer is er fantastisch, de ligging is uniek en je geniet van heel wat originele tips voor trips van de eigenaars. Laat je verleiden voor een weekje Lanzarote inclusief huurwagen! Wedden dat je vol inspiratie en energie weer terug komt?

elizawashere