Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Vroegboekvoordelen TUI Autovakanties Zomer

Denk jij ook alweer volop aan de zomer? Bij TUI geniet je nu al van heerlijke vroegboekkortingen voor je volgende autovakantie. Vertrek in juli met de kids naar de Provence, geniet van een zonnige vakantie aan het Gardameer of cruise naar het warme Spanje voor een welverdiende vakantie. Een autovakantie heeft bijzonder veel charmes, ze geeft je veel vrijheid én je ziet nog wat onderweg! Benieuwd wat TUI in petto heeft?

Bekijk Aanbiedingen

Dit zijn de vroegboekkortingen voor 2020!

  • Tot  €75 extra korting op je autovakantie in juli
  • Kinderen gratis
  • Tot 75% korting
  • Frankrijk tot 10% extra vroegboekkorting
  • Andorra gratis tankbon €50

Waarom zou je niet meteen in juli op vakantie vertrekken? School is uit, het zuiden is heerlijk opgewarmd en jij hebt zin in quality time met de kids! Wie in juli op vakantie kan geniet bij TUI van maar liefst €75 extra korting op zijn autovakantie!

Reis je met kinderen? Dan is een autovakantie zelfs extra voordelig. In heel wat vakantiedomeinen en hotels verblijven jouw telgen gratis. Reden te meer om volgende zomer voor een autovakantie te kiezen.

Vroeg boeken is sowieso interessant. Jouw favoriete resorts is liefst zo snel mogelijk zeker van een goede bezetting tijdens de zomermaanden. Om je te overtuigen geniet je daarom van heel veel korting, korting die oploopt tot wel 75%!

Italië, Oostenrijk, Kroatië, Spanje, … met de auto rij je waar je maar wil! Wie echter voor Frankrijk kiest kan extra veel voordeel doen, zo geeft TUI je 10% extra korting om een weekje in de Alpen, in Bretagne of aan de Côte d’Azur door te brengen.

En waarom verken je Andorra niet? Dit kleine land biedt je naast een adembenemend mooie natuur het beste van Frankrijk en Spanje. TUI geeft je een duwtje in de rug en vult je tank voor €50!

(tip) Boek nu al je autovakantie bij TUI en geniet van extra veel korting!

  • + TUI Autovakanties Zomer -50%
  • + Autovakanties Italië
  • + 2de persoon gratis mee op reis bij TUI