Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Vliegtickets Miami

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar het zonnige Miami? Tuifly vliegt je naar het warme Florida. In The Sunshine State geniet je het hele jaar van zonnige temperaturen waardoor het zowel ‘s zomers als ‘s winters een perfecte vakantiebestemming is.

Ga naar TUIfly »
De stad staat bekend om zijn witte zandstranden, talloze watersportmogelijkheden, zuiderse sfeer en fantastische shopping centra. Maar Miami is meer dan een zwoele Latino bestemming.

In South Beach, het zuidelijke deel van de stad, kun je de prachtige, pastelkleurige art deco huizen bewonderen in het gelijknamige Art Deco District. In Coral Glabes, vlakbij de universiteit, bezoek je het Lowe art kunstmuseum met schilderijen van Monet en Picasso. Je vindt er ook het legendarische Biltmore Hotel en Coconut Grove.  Verder maak je uitstappen naar de Coral Castle beeldentuin, Fort Lauderdale, de oude Zoo, ga je alligators spotten in the Everglades en bezoek the Florida Keys.Wie zijn vlucht, hotel en huurauto apart reserveert bespaart meestal heel wat.

Boek nu je Tuifly Miami ticket vanaf €148,99 en vertrek naar de zon!