Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Op citytrip met Sunweb


Geniet van de eerste lentezon in Palma de Mallorca, ontdek cultuurschatten in Dubrovnik of proef tapas onder de Acropolis…

Zo nu en dan is een citytrip een must! Met Sunweb boek je snel en goedkoop een citytrip naar een zonnige bestemming. Je moet een beetje creatief zijn want de citytrips staan niet letterlijk op de Sunweb website! Kies bijvoorbeeld Athene als vakantiebestemming en selecteer een van de hippe stadshotels, vlakbij where the magic happens. Je hebt niet alleen een paradijselijk hotel met zwembad te midden van de stad maar verblijft er ook nog eens voor een prikje. En dat een ganse week!

sunweb citytrip

Er zijn twee manieren om via Sunweb goedkoop een originele citytrip te boeken. Wij helpen je graag op weg!

Hoe pak je dit praktisch aan? Er zijn 2 opties:

1/ Boek je vliegticket via Sunweb

Je kiest voor een chartervlucht via Sunweb. Op de website van Sunweb kies je ‘Vliegtickets’ Vervolgens kies je een bestemming. Wist je dat Marbella, Ibiza-stad en Santa Cruz de Tenerife uitstekende keuzes zijn om een citytrip door te brengen? Nadat je een vliegticket geboekt hebt kan je op de website van Sunweb op zoek naar een hotel op je bestemming. Vind je niet meteen je keuze bij Sunweb, kijk dan gerust op andere websites en combineer dat hotel met je goedkope Sunweb vliegticket!

2/ Boek een Sunweb pakketreis naar een zuiderse stad

Ga op de website van Sunweb naar de ‘Zoek en boek’ module. Selecteer vervolgens bij ‘hoe lang wil je gaan’ 7 dagen of minder. Je krijgt dan een lijst met pakketreizen (vlucht + hotel + transfer) naar zonnige bestemmingen voor bijvoorbeeld slechts 4 dagen. Zo verblijf je in de bruisende hoofdstad van Tenerife voor een prikje! Citytrips hoeven niet altijd naar de klassieke steden toch?

Zoals je ziet kan je mits een beetje creativiteit een mooie citytrip (naar de zon) boeken aan een interessante prijs, en dit het hele jaar door. Surf naar Sunweb en droom alvast weg!