Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Reli Gard

De mediterrane Gard in het zuiden van Frankrijk is een paradijs voor wandelaars en cultuurliefhebbers.

De streek ligt tussen het Centraal Massief, de Middellandse Zee, de Rhônevallei en de Languedoc en heeft alles in huis om je een perfecte vakantie te bieden. Ontdek er gezellige Provençaalse stadjes zoals Uzès, laat je betoveren door de Romeinse architectuur zoals de Pont du Gard of de arena in Nîmes en ontdek heel wat natuurschoon in de Cévennes en de Camargue. Je Reli vakantiewoning ligt te midden van al dit moois, perfect om af en toe een uitstap te maken of om gewoon te genieten van een heerlijk glas rosé aan je privézwembad. Zicht op de wijngaarden inbegrepen!

Daarom kies je voor Reli:

  • Betrouwbaar
  • Gecontroleerde woningen
  • Eigen foto’s
  • Kwalitatieve woningen
  • Specialist in Zuid-Frankrijk

Het Belgische verhuuragentschap verhuurt uitstekende vakantiewoningen in de Gard. Wij haalden twee topwoningen uit het aanbod:

Vakantiehuis Canias

Reli weet ze wel te vinden! In La-Cadière-Et-Cambo, te midden van de Gard, ligt een bijzonder idyllische vakantiewoning. Vakantiehuis Canias is omringd door groene heuvels en heeft een prachtige en vooral zonnige tuin. Dit grote huis telt maar liefst 4 slaapkamers en 3 badkamers waardoor je hier met 8 personen heel comfortabel geniet van La Douce France. Kids welkom want het blauwe zwembad is beveiligd met alarm en de tuin is helemaal omheind. De Zuid-Franse inrichting van de woning geeft je meteen een vakantiegevoel. Luxe alom want hier geniet je van alle comfort, inclusief wifi, tafeltennis, jeu de boules en bbq.

Tips voor trips: Bezoek Montpellier of trek een dagje naar zee!

Je huurt dit pareltje te midden van al het natuurschoon met Reli!

Vakantiehuis Mas des Moiselles

Het karakteristieke vakantiehuis Mas des Moiselles ligt te midden van het natuurpark van de Cévennes, niet ver van het pittoreske dorpje Anduze. Deze woning heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers en alle voorzieningen voor kinderen. Zo is het privé zwembad beveiligd met een alarm, er is een babybed, een kinderstoel, er zijn gezelschapsspelletjes en er is een wasmachine. Van in de hangmat geniet je onder een zuiderse zon van panoramische zichten op de Cévennes. Op de website van Reli vind je heel wat duidelijke foto’s van de woning, de inrichting en de tuin. Deze mooie natuurstenen woning is perfect voor 8 personen!

Tips voor trips: Bezoek Uzès, ga kajakken of maak een uitstap naar Montpellier.

Je boekt deze zuiderse vakantievilla voor 8 personen met Reli!