Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Neckermann Vroegboekkorting

vroegboekkorting neckermann

Wuivende palmbomen, gezellige boulevards en loungy beachbars.. Heb je al zin gekregen in je volgende zomervakantie?

Wie zijn zomervakantie boekt t.e.m. 31 januari geniet bij Neckermann van vroegboekkorting of First Minute korting.

Dit zijn de vroegboekvoordelen:

  • First Minute kortingen
  • Familiekorting
  • Laagsteprijsgarantie

Wie slim is boekt dus tijdig zijn zomervakantie. Het aanbod is geldig op alle vakanties die voor 31 januari geboekt worden. De vertrekdatum van je vakantie moet tussen 30 maart en 25 oktober liggen. Je kunt dus alleen van deze korting profiteren als je je vakantie goed van tevoren boekt. Doorgaans is een vakantie met vroegboekkorting trouwens veel voordeliger dan een last minute aanbieding.

Je kiest zelf je bestemming, je hotel en je formule, en dat uit het hele aanbod. Als je je zomervakantie met al deze extra vroegboekkortingen boekt, valt de prijs van een vakantie eigenlijk heel goed mee. Een all inclusive vakantie op Kreta, een luxe hotel op Gran Canaria, vakanties in het hoogseizoen, … doe zelf de test en simuleer je droomvakantie op de website waar je eenvoudig de prijs én de kortingen kan berekenen.

Geniet van een vakantie met korting

Dankzij vroegboekkortingen worden de vakanties dus betaalbaar voor iedereen. Op de website van de touroperator kun je bovendien terugvinden tot wanneer de kortingen beschikbaar zijn. Als je op tijd een vakantie bij boekt, dan ben je verzekerd van een goed verzorgde reis tegen een flinke korting.

Extra kortingscodes

Elk jaar geeft Neckermann enkele speciale kortingscodes vrij bovenop de vroegboekkortingen. Zo bespaar je nog eens enkele honderden euro’s op je zomervakantie.

Extra korting voor kinderen

Op een bepaalde selecte reizen geniet je van extra korting wanneer de kinderen mee op vakantie gaan. Ook tijdens de schoolvakanties! Zo zijn er hotels waar de allerkleinsten bijna gratis mee naartoe kunnen. Daar bovenop geniet je van €100 extra familiekorting… want je mag cumuleren!

Meer info over vroegboekkortingen?