Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Marvel superhelden in, Aerosmith out in Disneyland Parijs

Fans van Spiderman, de Avengers, Iron Man & Captain America zet je schrap! Disneyland Parijs lanceert een bliksemsnelle nieuwe attractie waarin al je superheroes te zien zullen zijn. Zo verklaarde CEO Bob Chapek, de grote baas van de Disneyparken, in Japan.

De Superhelden hadden nog geen eigen stek in het pretpark en dat werd hoog tijd. Helaas zal er weliswaar een andere attractie plaats moeten maken voor dit spektakel. Mickey en Jack Sparrow mogen blijven maar de Rock ‘n’ Roller Coaster Starring Aerosmith zal verdwijnen. De plaats waar de achtbaan van legendarische rocker Steve Tyler staat zal de basis vormen van het nieuwe spektakel. En dat is niet alles. Ook Disney’s Hotel New York zal omgetoverd worden in The Art of Marvel.

Wanneer de werken starten, en hoe dit meesterwerk eruit zal zien is nog een beetje geheim maar het zal je zeker niet ontgaan!

‘I Don’t Want to Miss a Thing’, maar die ritjes in de  Rock ‘n’ Roller Coaster Starring Aerosmith binnenkort dus wel, snel zijn is de boodschap 😉

Goedkope ticketjes koop je hier: http://www.disneylandparis.be

  • + Disneyland Parijs
  • + 2 goedkope hotels in Sunny Beach Bulgarije
  • + 3x mooie hotels in Alanya