Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Goedkoper op vakantie via Nederland

Een vakantie boeken via Nederland is vaak veel goedkoper! Wil je een zomervakantie boeken? Zin om snel op citytrip te vertrekken? Simuleer dan snel even je reis met vertrek vanuit een Nederlandse luchthaven. De kans is groot dat je tot wel honderden euro’s bespaart.

Welke touroperators vertrekken vanuit Nederland?

Via welke Belgische touroperators kun je die welverdiende vakantie vanuit Nederland boeken?

Wie met Corendon boekt vertrekt in België vanuit Brussel. Maar je hebt ook de keuze om vanop een luchthaven bij onze noorderburen te vertrekken: Amsterdam, Eindhoven en Maastricht. De luchthaven aan Maastricht is een nieuwe en biedt je bovendien gratis parking aan. Deze touroperator heeft een eigen luchtvaartmaatschappij.

Bij Prijsvrij boek je zonvakanties over de hele wereld. Naast België kun je ook vertrekken vanuit Duitsland of Nederland waardoor je reis heel wat goedkoper uitkomt. De Nederlandse vertrek luchthavens zijn Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Groningen en Rotterdam.

Tenslotte kun je ook met touroperator Sunweb vanuit Nederlandse luchthavens vertrekken. Bij het boeken van vliegvakanties naar bepaalde bestemmingen, zoals de Griekse eilanden, hebben de mogelijkheid om vanuit Amsterdam te vliegen. Je moet dan wel naar Schiphol rijden maar om daarmee enkele honderden euro’s te besparen is dat al de moeite.

Vanuit welke Nederlandse luchthavens kun je op vakantie vertrekken?

Populair zijn de luchthavens van Eindhoven, Amsterdam en Maastricht. Die laatste, ook wel MAA of Maastricht Aachen Airport genaamd, is nieuw en heel populair. Bovendien kun je er gratis je wagen parkeren.

  • + Vertrek op vakantie vanaf Maastricht Aachen Airport
  • + Hoe Goedkoop je Vakantie Boeken?
  • + Hoe en waar goedkoop een reis boeken?