Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Disneyland Parijs Tickets

Ontdek zelf te magic van Disney tijdens een bezoek aan Disneyland® Parijs! Jij en de kids beleven er fantastische tijden. Je wordt begroet door prinsen, prinsessen, door Mickey en Minnie, en on top of the bill openen alle kastelen hun deuren.

Ga naar Disneyland Parijs »

Maak een ritje op de paarden in Lancelot’s carrousel, duik naar beneden in de Space Mountain en ontdek de sprookjeswereld in het Land der Feeën. Heb je honger? Op het domein zijn tal van gezellige restaurants en food kraampjes. Hotdogs, pizza, hamburgers, steak… you name it, the serve it! Elke dag wordt afgesloten met de legendarische parade en vuurwerk, kippenvel gegarandeerd!

Walt Disney is hoe dan ook een genie. Hij betovert jong en oud in zijn magische park in Parijs. Alles begint bij het grote kasteel van Doornroosje en de slapende draak en van hieruit ontdek je de verschillende themaparken:

  • Main Street USA met zijn vele winkeltjes, restaurantjes en koffiebars
  • Frontierland met de Big Thunder Mountain
  • Adventureland waar je de Pirates of the Caribbean ontmoet
  • Fantasyland, een paradijs vol elfjes en feeën
  • Discoveryland met zijn machtige Space Mountain

Het park bestaat uit 2 delen: Disneyland® Park en Walt Disney® Studios Park. Dit laatste park is vooral gericht op de filmwereld. Je ontdekt er meer over animatiefilms en special effects.

Praktisch & tickets

Disneyland® Parijs ligt op zo’n 3,5 uurtjes rijden vanuit Brussel. Perfect te doen als dagtrip of in combinatie met een verblijf in één van de sprookjes hotels. Om het park te bezoeken heb je natuurlijk steeds een geldig toegangsticket nodig, die kun je voordelig kopen via de link.

Het hele jaar door zijn er themaweken en speciale acties, vooral voor kinderen. Check daartoe altijd de promoties en kortingen op de website!

Discover the magic en boek nu je goedkope tickets voor Disneyland®!

Ga naar Disneyland Parijs »