Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Corona Last Minute vakantie


De hele wereld kreeg te maken met het coronavirus, het noemt dan niet voor niets een pandemie. Hierdoor konden we niet meer op vakantie gaan, reizen of op restaurant gaat. Veel Belgen hebben dan ook vragen of ze nu een last-minute vakantie kunnen boeken of niet. Je wil uiteraard zonder problemen en onbezorgd op een last minute zonvakantie met je familie of gezin zonder risico’s te moeten nemen op het Covid-19 virus. Momenteel is de situatie nog onzeker omdat veel populaire vakantiebestemmingen tijdelijk niet boekbaar zijn.
Bekijk hieronder het overzicht bij de touroperatorsAls je kijkt naar andere landen in Europa, zie je dat we hard getroffen zijn en dat het aantal doden en besmettingen snel toegenomen is. Momenteel hebben we al wat meer geluk en zien we dat besmettingen dalen en we waarschijnlijk snel weer een last minute vakantie zonder corona kunnen boeken.
De landen van Europa die het zwaarst getroffen zijn, zijn Italië en Spanje, hier zijn een heel groot aantal slachtoffers gevallen. Een snelle opstart van hun economie is dna ook van groot belang.
Een last minute citytrip zonder corona boeken naar, Parijs, Venetië, Rome, Madrid of Londen is hopelijk snel mogelijk. Best kan je daarvoor de verschillende touroperators en het nieuws bekijken.

Naar welke landen kan ik last-minute op vakantie gaan?

Griekenland, Spanje, Turkije, Portugal, Marokko, Italië zijn populaire plaatsen om last minute op zonvakantie te gaan. Of je er ook effectief op vakantie mag gaan, hangt van het reisadvies van onze overheid af en natuurlijk ook van de lokale adviezen in deze landen. We raden je aan bij de verschillende touroperators te kijken naar waar je last minute op vakantie kan gaan zonder corona.

Bekijk direct bij deze aanbieders

Dekt een annulatieverzekering corona of Covid-19?

Als je vandaag een reis boekt voor een last minute vakantie, zonder al te veel risico op een corona besmetting kan je best annulatieverzekering te nemen. De annulatieverzekering zal je ook beschermen als je ziek wordt voor het vertrek. Lees steeds de voorwaarden, zo kom je alvast niet voor verrassingen te staan. Elke touroperator heeft eigen voorwaarden.

Kan ik naar Spanje of Canarische eilanden last-minute op vakantie?

Ben je besmet? Dan is het een no go! Thuisblijven is de boodschap. Bekijk bij de verschillende touroperators de actuele stand van zaken als je naar Spanje, Tenerife, Lanzarote wil vliegen of op vakantie wil gaan naar Spanje in deze Covid-19 crisis.

Kan ik naar Turkije een last-minute vakantie boeken?

Ben je besmet? Blijf dan zeker thuis. Bekijk de verschillende reisorganisatoren om te zien wat de actuele stand van zaken is om naar Turkije op vakantie te gaan of te vliegen.

Kan ik naar Griekenland een last-minute vakantie boeken?

Besmet? Thuisblijven! Wil je op een last minute vakantie naar Griekenland boeken en je bent niet zeker of je door de corona-crisis mag gaan, Bekijk de corona updates bij de verschillende touroperators.

Kan ik een last-minute vakantie naar Italië boeken?

Als je besmet bent, moet je thuisblijven. Wil je een last-minute vakantie met je familie naar het zonnige Italië, bekijk bij de touroperators wat de mogelijkheden zijn.

Kan ik een last-minute naar Egypte boeken?

Regel 1: besmet = thuisblijven. Wil je last-minute op vakantie naar Egypte met de corona-crisis? Bekijk bij alle touroperators wat de mogelijkheden zijn.

Vakantie boeken? Boek goedkoop online via Lastminuteinfo!