Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Corendon Gambia


Laat je betoveren door prachtige witte zandstranden, de meest kleurrijke vogels die je ooit zag, luxueuze beach resorts en een azuurblauwe Atlantische Oceaan… welkom in Gambia, het kleinste maar wellicht ook indrukwekkendste land van Afrika!

In het ongerepte natuurreservaat Abuko Nature Park ontdek je een wondere wereld aan fauna en flora, terwijl de kust gesierd wordt door fancy resorts en charmante vissersdorpjes. Dit is vakantie hoe ze hoort te zijn! Corendon vliegt met jou het hele jaar door van Brussel naar Gambia!

Hotels in Gambia

Dit is waar je slaapt in Gambia…

Hotel Ocean Bay

Hotel Ocean Bay ligt in Cape Point, op zo’n 500m van winkeltjes en restaurants. Dit mooie resort is bijzonder gastvrij en kindvriendelijk. Nestel je neer onder een parasolletje aan het zwembad of geniet van een deugddoende massage in het spa center. Dineren doe je in één van de 5 restaurants. De golf court van Faraja en de stad Banjul, met zijn gezellige Albert Market ligt zo’n 15 minuutjes verderop.

Hotel Kombo Beach

Kotu staat bekend om zijn wondermooie vogelreservaat. De meest kleurrijke vogels sieren de lucht terwijl jij aan het zwembad van hotel Kombo Beach ligt. Het hotel telt 3 restaurants, er is wifi en er staan rieten parasolletjes op het strand. Dit is dé place to be voor een exotische strandvakantie. Dit hotel boek je best tussen maart en november, omdat tijdens de winter niet alle zwembaden etc. open zijn.

Gambia ligt ter hoogte van de Kaapverdische Eilanden. Het hele jaar door geniet je hier van zon, zee en strand. Hou er wel rekening mee dat niet alle hotels tijdens de winter geopend zijn. Dit staat duidelijk aangegeven op de hotelpagina bij Corendon.

corendon logo