Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Belvilla Oostenrijk

vakantiehuizen-oostenrijk

Oostenrijk is geliefd bij internationale natuurliefhebbers, wandelaars en wintersportfanaten. Glooiende groene bergen waar in het voorjaar de felgekleurde bloemen de bergen tot een waar sprookje toveren. In de winter kleurt het landschap wit en komen toeristen skiën, langlaufen en rodelen. Of je nu voor de winter of zomer kiest, op de website vind je de mooiste vakantiehuizen in Oostenrijk.

Vakantiehuizen in Tirol, Salzburgerland en Karinthië

Sachertorte, Sisi en wienerschnitzels + Jodelahiti Jodelahita + fietsen, wandelen en klimmen in de bergen. Oostenrijk is fenomenaal schoon met valleien, heuvels en spiegelende meren. Natuurgebieden als Wachau en Neusiedler staan op de wereld erfgoedlijst. Wenen, Salzburg, Innsbruck, Grax en Linz zijn prachtige steden waar je volop kan shoppen.

Laat je heerlijk onderdompelen in de eigenzinnige Oostenrijkse cultuur en ontdek de mooiste producten en gerechten. De Oostenrijke Alpen nemen het grootste gedeelte van het land in en creëren werkelijk magische panorama’s. Geen wonder dat het goed gaat met het toerisme in Oostenrijk. Niet alleen toeristen uit Europa komen massaal naar Oostenrijk om de gezonde berglucht op te snuiven en van eeuwenoude tradities te genieten. Ook uit Azië vinden steeds meer mensen hun weg naar dit wonderschone land. Geniet van een heerlijke vakantie in Oostenrijk! Met een vakantiehuis in Oostenrijk geniet je in de zomer én in de winter van een superverblijf!

Met Belvilla is jouw quest naar het ideale vakantiehuis in Oostenrijk een waar feest! Zwembad, gite of chalet, wasmachine, open haard? Vul jouw wensen in en de zoekmachine doet de rest. Check het nu!