Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

TUI Malta


Het mooie Malta verwent je met turquoise heldere waters, goudgele stranden en grillige rotsen. De gezellige havens, de prachtige verzichten en het adembenemende landschap doen je ons Belgenlandje snel vergeten. Tui vliegt je naar dit Mediterrane pareltje voor een heerlijke strandvakantie!

Het kleine eiland ligt tussen Sicilië en de Noord-Afrikaanse kust en dat merk je meteen aan de gezellige mix van culturen en de overheerlijke cuisine. Het noorden bestaat uit een aaneenschakeling van azuurblauwe baaien zoals Mellieha Bay en Paradise Bay. Met een naam als dat kan het er niet anders dan paradijselijk zijn! De zuiderse schoonheid trekt zich ook door in het binnenland, waar je tussen sinaasappelbomen en cactussen geniet van een warme zomerbries. De temperaturen liggen in de zomermaanden rond de 27°C.

Dit zijn de populairste vakantieplaatsen op Malta:

  • St. Paul’s Bay
  • Qawri
  • St; Julians, Bugibba
  • Blue Lagoon Bay
  • Mellieha Bay

De Tui hotels liggen nabij sfeervolle badplaatsen zoals Bugibba, St. Paul’s Bay, St. Julians en Qawri. Je wandelt er langs prachtige boulevards met palmbomen van het ene stadje naar het andere. Zin om je onder een subtropisch klimaat onder te dompelen in een eeuwenoude cultuur?

Dit zijn de beste Tui hotels op Malta

We geven je graag 2 fantastische hoteltips in Malta!

Hilton Malta

Het exclusieve Hilton Malta ligt in Portomaso, vlakbij de chique jachthaven van St. Julians Bay. Het stijlvolle hotel oogt bijzonder royaal. De lounge, de restaurants en de kamers werden gedecoreerd in lichtblauwe en witte tinten waardoor je meteen een Mediterrane vibe krijgt. De chefs verrassen je met culinaire hoogstandjes en ook in de Five Senses Spa geniet je van exquise verzorgingen. Relax op de ligbedden aan het riante zwembad of wandel naar de mondaine haven waar je tal van winkels en gezellige terrasjes treft.

https://www.tui.be/nl/hotel/malta/malta/hilton-malta-19088

Hotel Hilton Malta boek je bij Tui!

Db Seabank Resort & Spa

Aan het goudgele strand van Mellieha Bay ligt het excellente DB Seabank Resort & Spa. Dit grote resort verwend jong en oud met haar fantastische ligging, heerlijke zwembad en uitstekende service. Je verblijft hier op basis van All Inclusive, waarbij je ontbijt, de lunch en diners allemaal inbegrepen zijn. Er zijn maar liefst 7 restaurants in dit hotel, waaronder een Braziliaans, een Italiaans, een Oosters en een kids restaurant. De kamers hebben allemaal airco én wifi!

https://www.tui.be/nl/hotel/malta/malta/db-seabank-resort-+-spa-19075

Hotel db Seabank Resort & Spa is een van de topfavorieten van Tui!