Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Corendon Thailand


Impressionante koraalriffen, exotische palmen, een azuurblauwe zee en royaal veel gastvrijheid kenmerken het mooie Thailand. Wie er nog niet geweest is moet er snel naartoe! Van de mysterieuze stad Ayutthaya tot het Nationale Park van Kaeng Krachan en de stranden van Hua Hin , dit land weet iedereen te bekoren.

Thailand staat bekend om zijn prachtige natuur, bruisende steden en luxueuze hotels. Wie naar deze Aziatische parel komt moet op zijn minst enkele culturele schatten en Nationale Parken bezocht hebben. Dit kan perfect vanuit het strandresort Hua Hin, waar je met Corendon tal van hotels boekt, of vanuit de hoofdstad Bangkok. Het land van de glimlach verleid je met de rivier Kwai, oneindig veel tropische stranden en een inspirerende keuken. Het weer is er alom warm, waardoor Thailand een all year round vakantiebestemming is. Maar de beste periode om het land te bezoeken is wellicht tussen december en maart, net buiten het regenseizoen en de grote hitte.

Corendon selecteerde enkele hemelse hotels die vlakbij het levendige centrum of nabij de poederwitte stranden liggen. De accommodaties zijn luxueus en sterk in prijs! Daarnaast kun je ook combinatiereizen boeken waarbij je zowel de metropole stad Bangkok bezoekt als enkele dagen aan de exotische stranden doorbrengt.

Toplocaties in Thailand

  • Bangkok
  • Stranden van Hua Hin
  • Koningsstad Ayutthaya
  • Drijvende markt Damnoen Saduak
  • Nationale Parken Kaeng Karchan, Khao Sam Roi Yot

Tophotels in Thailand

Op zoek naar een fantastisch hotel in Thailand? Bekijk zeker deze 2 populaire Corendon toppers:

  • Wora Bura Hua Hin Resort & Spa
  • Anantara Resort

Wora Bura Hua Hin Resort & Spa

Vlak aan het witte strand van Hua Hin en nabij het bruisende centrum ligt hotel Wora Bura Hua Hin Resort & Spa. Dit kleine maar luxueuze hotel verwent je met stijlvolle kamers, een prachtige zwembaden en een tropische tuin vol groene palmbomen. Vanop het terras heb je een adembenemend uitzicht over zee. Ook het restaurant zal je weten te bekoren met internationale en regionale hoogstandjes. Wil je ten volle relaxen? Kom dan tot rust in de spa of relax op het strand aan de Black Beat Bar. Tenslotte is er wifi en er is een kidsclub. In dit hotel geniet je zonder twijfel van een perfecte vakantie.

Anantara Resort

Op zo’n 5km van het centrum én vlak aan het exotische strand ligt het classy Anantara Resort. Via Corendon boek je hier vanaf €842 een droomvakantie die te mooi lijkt om waar te zijn. Met veel koloniale elementen, rijkelijke stoffen en luxueuze elementen is dit hotel één van de absolute toppers in Thailand. De chefs doen hun uiterste best om zelfs de meest kritische hotelgasten te verwennen met een culinaire ontdekkingsreis. Proef van de Thaise keuken, geniet van kleurrijke cocktails op het strand, laat je verwennen in het Spa Center of volg een echte Thaise kook workshop. De kinderen? Die zijn meer dan welkom in dit paradijs. Er is een speelruimte, een kinderzwembad en een miniclub. Slaap jij in de Junior Lagoon Suite?