Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Coolblue Reiskoffer

Ben je op zoek naar een koffer om je vakantie outfits, je shampoo en je opblaasbare flamingo’s in mee te nemen? Dan is je eerste bestemming de kofferstore van Coolblue. Je vindt er niet alleen een groot aanbod aan handbagage, trolleys en reistassen maar ook heel wat accessoires zoals extra sloten en beautycases.

Bekijk Aanbiedingen

Coolblue, groot assortiment!

Heb je snel een last minute geboekt, of stel je het kopen van een koffer uit tot het laatste moment? Coolblue levert je nieuwe reisbagage morgen al! Je kiest uit alle formaten, groottes en types koffers. Van een stylish lederen Burkely weekendtas tot een superdegelijke Samsonite op wielen. De mooiste prints vind je dan weer vaak bij Eastpak. De koffers en handbagage die je in de kofferstore kunt kopen zijn allemaal geschikt voor de grote en bekende vliegtuigmaatschappijen. De prijzen mogen er ook zijn. Na een vergelijking komt Coolblue er vaak als goedkoopste uit. Bovendien zijn er steeds toffe acties waarmee je extra korting krijgt. Wij zijn fan!

Coolblue verkoopt reiskoffers van volgende merken:

Eastpak, Samsonite, The North Face, American Tourister, Dakine, Adventure Bags, Herschel, Patagonia.

De voordelen van Coolblue

  • Lage prijzen
  • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis geleverd
  • Alles in voorraad
  • Top 10 best verkochte koffers

Ga naar Coolblue »

(tip Een weekendje weg, op rondreis of een strandvakantie geboekt? Koop je koffer nog snel bij de Kofferstore van Coolblue!