Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk voor je vertrekt.

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders

Belvilla Provence

De mooiste vakantiewoningen in de Provence? Die boek je bij Belvilla. Met een glas rosé droom je aan het blauwe zwembad van je vakantiehuis weg bij de geuren van wilde tijm en lavendel. De zon is alom, want in de Provence schijnt ze maar liefst 300 dagen per jaar. Een stukje paradijs in Frankrijk, mooier kunnen we deze streek niet omschrijven. Kunstschilders komen al jaren naar de Povence omwille van het prachtige licht, de heldere kleuren en de betoverende landschappen. Belvilla laat je in de Provence kiezen uit natuurstenen vakantiehuizen en villa’s met zicht over La Méditerranée, één voor één verblijven die je vakantie in de Provence perfect maken. Terwijl de kids in het zwembad spelen geniet jij met een glas rosé van de heerlijk warme zon. Dit is pure l’art de vivre!

De Provence is opgedeeld in verschillende regio’s, waarvan de Vaucluse en de Var de populairste zijn.

  • Vaucluse
  • Var
  • Côte d’Azur

Belvilla verhuurt in deze 3 regio’s fantastische vakantiewoningen.

Vaucluse

De Vaucluse is het zonnige hart van de Provence. Met zijn eindeloze lavendelvelden, pittoreske dorpen, rijke cultuur en zuiderse steden is de Vaucluse zonder twijfel een droombestemming. Belvilla verhuurt in deze regio vakantiewoningen nabij de meest sfeervolle plaatsjes. L’Isle sur la Sorgue, Pernes les Fontaines en Orange zijn absoluut een bezoekje waard. Bewonder er de machtige bouwwerken van de Romeinen, kuier over typische marktjes en proef er honing, vijgenconfituur en verse olijven. Sportievelingen gaan kajakken op de Sorgue, trotseren de Mont Ventoux en wandelen door de prachtige bergen van de Luberon. De okerkleurige rotsen van Roussillon, het bijzonder mooie Gordes en het feeërieke dorpje Lourmarin verleiden je moeiteloos. Belvilla zocht voor jou de mooiste vakantiewoningen in de Vaucluse.

Var

In het zuiden van de Provence ligt de Var. Het is de tweede populaire regio waar Belvilla een mooi aanbod vakantiehuizen heeft. Deze streek grenst aan de helderblauwe Middellandse Zee, aan de Alpes-Maritime en aan de Bouches du Rhône. Met pittoreske havenstadjes als Port Grimaud, Saint-Tropez, Le Lavandou, Cavalaire sur Mer en Cogolin weet de Var je helemaal te charmeren. Dit stukje Provence ligt aan de glinsterende Côte d’Azur en geniet net als de Vaucluse bovendien van een uiterst zonnig klimaat. Je vindt hier dan ook veel wijndomeinen en olijfboomgaarden waar je streekproducten kan degusteren. In het noorden van de Var ligt de indrukwekkende Gorges du Verdon, een adembenemend mooie canyon waar een turquoise blauwe rivier Verdon tussen loopt. Aan schilderachtige dorpjes en zuiderse steden is in de Var geen gebrek. Bezoek Brignoles, St Raphael of Draguignan. Vanop het terras van je Belvilla vakantiehuis geniet je ‘s avonds van adembenemend mooie uitzichten over de groene valleien vol lavendel, cipressen en zonnebloemen. Mét een lokaal wijntje!

Côte d’Azur

De Côte d’Azur is zonder twijfel Frankrijk’s meest glamoureuze zonbestemming. Met een kustlijn van meer dan 150km aan kronkelende rotsformaties, wondermooie baaien en chique legendarische badplaatsen zoals Cannes en St Tropez zit je hier op de juiste plaats om van een heerlijke Belvilla vakantie te genieten. Tussen deze fancy plaatsen liggen kleinere steden en idyllische dorpjes zoals Eze, Vence en Grasse. Belvilla gaat helemaal mee in de glammy vibe. Stijlvolle villa’s met zicht op zee, vakantiehuizen in paradijselijke vakantiedorpen en appartementen met integraal zeezicht weten je moeiteloos te bekoren.

Wie op zoek is naar een sfeervolle Belvilla vakantiewoning met veel charme zit in de Provence helemaal goed. Net als de andere streken in Frankrijk is Belvilla specialist in het verhuren van vakantiehuizen in de Provence. Je kiest uit een groot aanbod huizen met zwembad waar je met vrienden en kids de perfecte vakantie beleeft. Ook wie last minute richting La Douce France wil vindt bij Belvilla nog een goedkope vakantiewoning.

Bon voyage!